21-08-2020، 20:37
تو کجا بودی تو تو
|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵ |
|||||||||||||||||
21-08-2020، 20:37
تو کجا بودی تو تو
21-08-2020، 20:41
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-08-2020، 20:42، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(21-08-2020، 20:07)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راستش کمی سردرگم شدم. یعنی اگر هدف من ادبیّات باشه یک غایتِ نسبی با المپیاد رفتم و اومدم و کتاب شناسیم خوب شد و فهمیدم منبع کجاست و متوجّه افتضاح بودن دانشگاه شدم. از ظرفی مسئله فقط رشته دانشگاهی نیست. (21-08-2020، 20:22)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمی دونم چه قدر موفّق بودم در این دو زمینه
21-08-2020، 20:42
کش باید خرج شه نه پس اندازه شه
21-08-2020، 20:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-08-2020، 20:44، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(21-08-2020، 20:24)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید یه بانک بزنم برم سفر. (21-08-2020، 20:25)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زیستن چیست بانو؟! (21-08-2020، 20:36)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این خیلی خوبه امّا ما که نبودیم. یعنی نه که خیلی سر به راه و رو به جلو و شمال باشیم. امّا هممون دغدغه هارو بزرگ کردیم.
21-08-2020، 20:44
(21-08-2020، 20:41)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمی دونم چه قدر موفّق بودم در این دو زمینه [/quote] حالا نمیدونم چن سالته ولی اگه خودتو با یکی دو سال پیشت مقایسه کنی کاملا متوجه میشی موفق بودی یا نه
21-08-2020، 20:48
(21-08-2020، 20:43)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان باش/= سن در این مورد مهم نی._. سر به راه نه ها بیخیال اطراف/= دغدغه خر است._.\
21-08-2020، 20:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-08-2020، 20:51، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(21-08-2020، 20:44)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حالا نمیدونم چن سالته ولی اگه خودتو با یکی دو سال پیشت مقایسه کنی کاملا متوجه میشی موفق بودی یا نه [/quote] هفده سالمه بزرگوار. اگه اون قیاس رو بکنم که باید به خودم کاپی چیزی بدم. یعنی اون طوری خیلی امید بخشه. داشتم فکر می کردم شاید یه سری مهارت یا اطّلاعات و اگاهی داشتن تو یک سری زمینه باشه که ضروری باشه برای یک آدم 23 ساله. داشتم فکر می کردم باید یک برنامه 6 ساله بریزم. چون چندی 23 ساله اطرافم دارم که هم فکر می کنند خیلی دوییدند هم همزمان هیچی نیستند. (البتّه هیچی بودن خیلی حرف بزرگ و نسبییه. منظورم از لحاظ جایگاه اقتصادی اجتماعی تحصیلیه) الان باش/= سن در این مورد مهم نی._. سر به راه نه ها بیخیال اطراف/= دغدغه خر است._.\ [/quote] اون وقت می ترسم از 23 سالگی مذبوحانه. ولی حرفت واقعاً درسته.
21-08-2020، 20:53
تو زمینه روانشناسی:اول خودتو بشناس روعیب هات کار کن رو حسن هات تمرکز...برا خودت چهارچوب تعیین کن نه خودت از چهارچوب خارج شو و نزار کسی چهارچوبتو بشکونه(البته این به این معنی نیس که نصیحت هارو گوش ندی)
تو زمینه تحصیلی: هم رو رشته دلخواهت تمرکز کن و حداقل یه زبان یادبگیر اینده ای برای خودت تعیین کن مثلا بگو تا پنج سال دیگ باید به این هدفام برسم (برحسب تواناییات نقشه بکش ک برسی البته من اعتقاد دارم یه پله بالاتر از توانایی ها باید نقشه کشید) تا میتونی کتاب و فیلم اموزنده ببین یعنی این دوتا عضو جداناپذیر زندگیت باشن مخصوصا کتاب @فرنودِ بن گیومرث
21-08-2020، 20:53
نقل قول: اون وقت می ترسم از 23 سالگی مذبوحانه. همین دیح(: ای ترس لهنتی میزنه همه چیو خراب میکنه(: چاخلصیم(؛
21-08-2020، 20:57
(21-08-2020، 20:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در وهله اوّل ممنون بابت جامع بودن پاسخت. چندی نکته بگم تا دقیق تر راهنماییم کنی: من پدرم روان شناسه. به همین سبب از 9 سالگی کتب آب دوغ خیاری (مدیریت زمان و په گونه اعتماد به نفس داشته باشیم و ... ) از این جور کتاب ها مثل راز و این مزخرفات گول زننده رو خوندم بعد جلوتر کتب تخصصی تر رو خوندم. مثل اون دو جلد کتاب آسیب شناسی روانی مارتین سلیگمن. برای همین در این زمینه اون قدر اشباعم که تنفّر دارم ازش. روان شناسی علمیه که بیش از اندازه سطحیه.عادت داره روی آدمیون برچسب بزنه و دسته بندی کنه. راجع به زمینه تحصیلی راست می گی باید یک فکر اساسی بکنم زیادی ولنگار شدم. و من امسال می رم دوازدهم و کنکور دارم و هنوز کاری نکردم. راستش از دهم تا حالا دوییدم ولی نه برای کنکور برای المپیاد. و خیلی خسته ام امّا باید شروع کنم ولی نمی دونم از کی و از کجا. و باید بنشینم به قول شما یک لیستی تهیّه کنم. بی خودی خودم رو گیچ کردم. کتاب و فیلم هم که جزو ملزوماته به قول شما! | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|