امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵

سلام دوستان
ولی دور از همه چی چقد انرژی+میدین لنتیا-___-
آگهی
(23-08-2020، 21:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 19:54)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شدت خستم انگار ۲۴ ساعت دارم زمین بیل میزنم:|

همه همینطوریم

علاوه بر بیکاری از یه سری کارای مسخره دانشگاه خستم ک تموم نمیشه
(23-08-2020، 21:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تآبستون امسال انقد گَنده؟/=

تابستونای قبلی خیلی خوب بود اخه
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، *Aɴѕel*
(23-08-2020، 16:36)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:30)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:27)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=} هوممم یکاریش میکنیم هالا

مَن نمئ خآم بمئ رم]=
:> ولی من براش هیجان زدم
همش ب بعده مردنم فک میکنم و تصورش میکنم=\

(23-08-2020، 16:42)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:32)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:30)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:27)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نظر من حتی یدونه ازین دریچه جادوییا در میاد ک بتونی به یه شهر یا جایی ک دوس داری بری تو همون لحظه=}
امیدوارم واس دیدن این چیزا زیادی پیر نشده باشم.__.

پیر می شیم( البته امکانش هس یه چیزی در بیاد که جوون  کنه)
نتیجه هامون بهش میرسن/=

چیزی بیاد جوون کنه به ما نمیدنش از خداشونه ما بمیریم

فوقش تناسخ اتفاق میوفته ..!=}

بهش اعتقاد ندارم ، اتفاقم بیفته فایده نداره چون خاطرات الانمونو نداریم

=\ ولی خب من اعتقاد دارعم
مهم اینه یه زندگی دیگه ای رو تجربه میکنی شاید بهتر باشع:\
ولی خب بستگی دارع از کدوم نوعشم باشع:}
خوشحال از اینکه تو بهترین سه ماه سالیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Đęąđ.ğïřł
(23-08-2020، 22:16)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:36)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن نمئ خآم بمئ رم]=
پس منم با طُ میام[[[[=

(23-08-2020، 22:04)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 21:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا تآبستون امسال انقد گَنده؟/=

تابستونای قبلی خیلی خوب بود اخه

ار
(23-08-2020، 22:16)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَن نمئ خآم بمئ رم]=

(23-08-2020، 16:42)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:32)| ᴘᴏɪꜱᴏɴ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 16:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیر می شیم( البته امکانش هس یه چیزی در بیاد که جوون  کنه)
نتیجه هامون بهش میرسن/=

چیزی بیاد جوون کنه به ما نمیدنش از خداشونه ما بمیریم

فوقش تناسخ اتفاق میوفته ..!=}

بهش اعتقاد ندارم ، اتفاقم بیفته فایده نداره چون خاطرات الانمونو نداریم

=\ ولی خب من اعتقاد دارعم
مهم اینه یه زندگی دیگه ای رو تجربه میکنی شاید بهتر باشع:\
ولی خب بستگی دارع از کدوم نوعشم باشع:}

خب یه زندگی دیگه به چه دردت میخوره وقتی این یکی یادت نمونه 
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
یهو یاد یه چی افتادم خندم گرفت

تا دو سه سال پیش اینجا یکی پیام یکی دیگ رو جواب میداد طرف دو ساعت بعد جواب میداد ک شاخ محسوب شه((:
دو ساعت تو هرتایپکی ک فکرشو بکنی میرفت فقط برااینکه زمان بگذره..
چ خوب شد از اون دوران گذشتیم(((:
(23-08-2020، 22:29)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دو سه سال پیش اینجا یکی پیام یکی دیگ رو جواب میداد طرف دو ساعت بعد جواب میداد ک شاخ محسوب شه((:

کلا اینجا اسیدی بود قبلا واقعا خوب شد گذشتیم، اگه اون موقع این داش نازیمون بود خودشو جر هم میداد باز کسی جوابشو نمیداد همه خود شاخ پنداری داشتن 
یبار که همشون ازینجا کوچ کردن به تله رفتم تک تکشونو فحش دادم بارها بارها بدون ترس از محرومیت و هیچ کوفت و چرتوپرت دیگه ای
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(23-08-2020، 22:37)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-08-2020، 22:29)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا اینجا اسیدی بود قبلا واقعا خوب شد گذشتیم، اگه اون موقع این داش نازیمون بود خودشو جر هم میداد باز کسی جوابشو نمیداد همه خود شاخ پنداری داشتن 
یبار که همشون ازینجا کوچ کردن به تله رفتم تک تکشونو فحش دادم بارها بارها بدون ترس از محرومیت و هیچ کوفت و چرتوپرت دیگه ای

Telegh_01Telegh_01
اصن یه سری چیزا مد بود ک از بس خز روم نمیشه بگمD:
چقد همون موقع حرص میخوردم:^
داش نازی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان