امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

داش مممممددددد کجای
شقی
ارش
صدرا
سینا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
آگهی
(27-08-2020، 18:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

آخ. زیبا تو منو تگ می‌کنی چشام قلبی می‌شن. :*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober
(27-08-2020، 18:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:22)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sina34916
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@AMIRMAHDI_AEZAZI
@"ǟrǟֆɦ ǟ"

@sclvrFox

یه سوالم دارم سیروانم هست؟

اییییآیییییییی یکی از این ابجی یا داداشام نیستنننننننن17

(27-08-2020، 18:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمال یک زن یا یک مرد ربطی به ازدواج نداره. نه مردی که ازدواج کرده پیره و نه زنی که ازدواج نکرده ترشیده‌س.

می‌دونم خیلی هامون با استفاده از این کلمات فقط شوخی می‌کنیم امّا همزمان فرهنگ های غلط رو بازتاب می‌دیم.

عضو جدیدی؟

یه بار وقتی ۱۱ سالم بود اکانت زدم یه بار وقتی ۱۵ سالم بود یکی هم پارسال.
امّا اطّلاعاتشون یادم رفت و جدید زدم. آخرین اکانتم این بود @Bisarotahebelataklif
امّا این هایی که تگ کردی رو نمی‌شناسم پس یحتمل نسبت به تو جدیدترم بذاذر.
احوالت چه طوره؟ راستی تجربه‌ت راجع به احضار روح تا کجا پیش رفته؟

یا خدا چنی کار کردی خخخخخ
اره من از ۲ سال پیش اینجام
اسمت چیه؟
من مهرانم
دیگه تو احضار روح و جن متخصص شدم Cool

(27-08-2020، 18:21)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:18)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن به خاطر مسائلی رف
ببخشی تو اسمت چیه اخه نا کاربریتان تغییر کرده

-علاقه ای ب گفتن ندارم مهران

ملیکا ؟ مهسا؟ نفس؟ ایسان؟ کدام ابجی؟

گزینه اول///=

اهان
نشناختم
خوبی؟
اووو چنی تغییر کرده اینجا خخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
@Thuglife
فرنود.
خوبه پس شاید شگردش رو بهم گفتی تا زندگیم کمی هیجان بگیره مثلاً.
(27-08-2020، 18:23)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

خخخ جان جان؟
اینجا چخبره Big Grin
ببخشی یهویی شد بعد مدتی امدم نمیشناسم
ولی دوست دارم اشنا شیم کلا من خونگرمم ببخشی Big Grin
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(27-08-2020، 18:24)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:22)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:17)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sina34916
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@AMIRMAHDI_AEZAZI
@"ǟrǟֆɦ ǟ"

@sclvrFox

یه سوالم دارم سیروانم هست؟

اییییآیییییییی یکی از این ابجی یا داداشام نیستنننننننن17

عضو جدیدی؟

یه بار وقتی ۱۱ سالم بود اکانت زدم یه بار وقتی ۱۵ سالم بود یکی هم پارسال.
امّا اطّلاعاتشون یادم رفت و جدید زدم. آخرین اکانتم این بود @Bisarotahebelataklif
امّا این هایی که تگ کردی رو نمی‌شناسم پس یحتمل نسبت به تو جدیدترم بذاذر.
احوالت چه طوره؟ راستی تجربه‌ت راجع به احضار روح تا کجا پیش رفته؟

یا خدا چنی کار کردی خخخخخ
اره من از ۲ سال پیش اینجام
اسمت چیه؟
من مهرانم
دیگه تو احضار روح و جن متخصص شدم Cool

(27-08-2020، 18:21)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-08-2020، 18:20)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشی تو اسمت چیه اخه نا کاربریتان تغییر کرده

-علاقه ای ب گفتن ندارم مهران

ملیکا ؟ مهسا؟ نفس؟ ایسان؟ کدام ابجی؟

گزینه اول///=

اهان
نشناختم
خوبی؟
اووو چنی تغییر کرده اینجا خخخخ
همه چی تعییر کرده اصلا مث قبلا نیس
سینا دیگع نمیاد
شقایقم خیل کم]]]]=
علی رضا [اصلا ...]
ارشم میاد
ممدم همین پیش پات.اینورا بود
(27-08-2020، 18:25)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Thuglife
فرنود.
خوبه پس شاید شگردش رو بهم گفتی تا زندگیم کمی هیجان بگیره مثلاً.

از اشنایی خوش بختم
چند سالته؟
حتما خودم هستم خیالت تخت
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(27-08-2020، 18:23)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred
*_*

قربون تو بشم زیبا رو
برام دعا کن ):
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
من از دوران قدیم یه متین یادمه یه اهورا. اونم از تایپک رمانش. تازه شک دارم متین اسمش متین بود یا نه.
این رضا بهرام مگه قرار نبود بمیره؟ چیشد پس
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان