امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

مراقب باشین پیش کی حرف میزنین!
مردم شات میگیرن اشتراک گذاری میکنن!
نچ نچ...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober
آگهی
(13-09-2020، 12:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 11:53)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 11:40)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدر یا مدیر؟
مسئه این است

تو اول برو چادرتو بپوش

باضه

نقاشیتو با چادر دیدی؟/=

نقاشی بود؟
من فک کردم عکسه !

/=
ولی خداییش خوب درومدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/fffffffffffffffff.png
پارت جدیدو بخون
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(13-09-2020، 13:01)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:56)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:52)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:50)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

мᴀᴢᴇ
سلام(=
رپ جدید چانو گوش کردی؟*-*
سلام عشقم
نه من چند وقتیه خیلی به روز نیستم
دیر به دیر می بینم و اخبار هم خیلی دنبال نمی کنم
راستی knowing brothers مال سوپرام رو دیدی؟

خیلی باحاله گوشش کن اسمش Faded
نه من خیلی سوپر امو دنبال نمیکنم

سوپرام خیلی خوبن
اول بخاطر اینکه بیشترشون بایسامن و اینکه اهنگاشون فوق العاده ست
نمی دونم چرا حس می کنم اس ام خوب اکسو رو پروموت نمی کنه
مثلا اهنگ جاپینگ از سوپرام واقعا فوق العاده بود
یه چیزی تو مایه های گرول و لوتو و.. بود
با همون ریتم و خفن

آره بایست بک ام توشه..
آره کلا اس ام دیگه کارش به اکسو نیست...
واقعا متاسفام برای اس ام
گوش میدم ببینم چطوره
جدیدا یه البوم جدید دادن
اسمش 100ئه
اون هم خیلی خوب بود
شنیدم اس ام میخواد گروه دختر جدید بده
مدل اس ام این طوریه
گروه های قدیمی شو فدای گروه های جدیدترش می کنه
(13-09-2020، 13:03)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مراقب باشین پیش کی حرف میزنین!
مردم شات میگیرن اشتراک گذاری میکنن!
نچ نچ...

شات که هیچ..
ولی ادمایی خیلی سطح پایینن که بهشون مشکلتو میگی بعد بحثی میشه مسخرت میکنن با اون مشکل ، واقعا اگه اینو بهشون نمیگفتیم چی داشتن که حرف بزنن؟
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، sober ، شـــقآیــق
(13-09-2020، 12:31)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 11:28)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"
What the hell Telegh_52
چرا تو.....
دیگع مدیر نیسی
عرررر

یپ

یعنی برگ ریزون ترین اتفاق سال بود

عع
چرا

/=
الان اخطارای من برا کی میرع؟
کاش انقدر که دنبال کل کلین به جاش یه ذره روی ادب و شخصیتتون کار میکردین!
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober ، شـــقآیــق
واقعا از خواننده هم شانس نیاوردم.

چرا من طرفدار ماکان بند نشدم؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-09-2020، 13:05)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:31)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:22)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 11:28)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"
What the hell Telegh_52
چرا تو.....
دیگع مدیر نیسی
عرررر

یپ

یعنی برگ ریزون ترین اتفاق سال بود

عع
چرا

/=
الان اخطارای من برا کی میرع؟

اخطار؟
منظورت گزارشه؟
(13-09-2020، 13:02)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:59)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:37)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 11:53)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اول برو چادرتو بپوش

باضه

نقاشیتو با چادر دیدی؟/=

نقاشی بود؟
من فک کردم عکسه !
توجه کردی از وقتی بعضی برگشتن از همون موقعه گند زده شد تو انجمن واقعا دقت کردی؟

ما قبل تو اینجا بودیم
تو داشتی گند می زدی ما جلوی گند زدن بیشترتو گرفتیم وگرنه معلوم نبود تا کجا بری
(13-09-2020، 13:02)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 12:57)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دو کلمه هم از مادر عروس

قضیه خسته شدن از دست ادمایی هس که توی هرکاری دخالت می کنن
حتی چیزی که بهشون ربط نداره

این حرفتو کامل درک میکنم چون تو دوستات تو خیلی از کارا من دخالت کردین Angel

خیلی بهم ضربه زدین

تو هم خیلی تو زندگی ما سرک کشیدی و همه ش دنبال این بودی یه چیزی به ما بچسبونی و ما رو بد جلوه بدی
ضربه؟
تاوان کارهای خودت بوده به من ربطی نداره
این مشکل شما بود که فکر میکرد زندگیت برام مهمه Rolleyes

زندگی تو به ..... نیس

یه حرفی هست که میگه بهت ربطی نداره در کل بهش توجه کن!!!

من به یکی دیگه پیشنهاد دادم دو نفر دیگه حرص میخورن از یکی دیگه سنشو پرسیدم سه نفر دیگه ... میسوزه با یکی دیگه دعوا دارم دو نفر دیگه .... میخورن با یکی رلم سه چهار نفر تلاش میکنن که طرفو شتشوی مغزی بدن با من کات کنه Big Grin Angel

بابا من دیگه ...... ممم نیس

کسی که سر حرف بقیه بخواد بره صد سال سیاه میرفت

انقدرم حرص نخور از اونی که بهت سپاس میده معلومه Sleepy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان