امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(13-09-2020، 13:38)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:33)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:30)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:23)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:18)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سطح سواد و شعور تو هم دیدیم
اسکرین شات می گیری برای بقیه می فرستی و حرف می کشی
میون بقیه خبرچینی می کنی
برای منافع خودت حزب بادی
خیلی واقعا سطح شعورت بالاست
سوادت هم که نگم
تو هنوز فرق ح و ه رو نمی دونی برای من از سواد میگی؟ ((:
اسکرین شات بزار بگم برات یکی @"sh.99"  حرف های ملیکا به رلم؟؟؟

خودت ازش بپرس

خبر چینی واقعا؟؟ اه جان تو  من خبر چینی نمی کنم کل خبرو میدم له طرف دست چین نمیکنم

اگه به فکر منافع خودم و اهل اسکرین شات بودم الان ارش اناهید که تو پیچ مهراب که دست من بود این همه بهم فش داد بودن و این همه هم پشتم حرف میزدن فش بارون میکردم

ح و ه برای زندگی بهش نیاز دارم؟؟ اصلا من گفتم سوادم زیاد؟؟ من گفتم شعورم زیاد؟؟

عجب Angel

((:
چه جالب که خبرچینی نمی کنی((:
الان اناهید چه ربطی به من داشت که گفتی؟
اگه یه روزی خدایی نکرده من با اناهید  بد بشم می تونم همینو ازش استفاده کنم اونم بخاطر خبرچینی توئه ((:
در حقیقت تو به هیچ چیزی نیاز نداری
چون چیزی نداری (:
مثل بری بهش بگی رفتی اونجا یه چیزی گفتی اونم میگه چی میگی نمیدونم Big Grin

یادش بخیر یکی از دوستای نزدیک خودتو بهم گفت به ۴ نفر تو انجمن اعتماد نکن چون هیچی ندارن

با عرض معذرت امیرحسین  کوروش نسیم و تینا

درست من هیچی ندارم در عوض ادعا هم ندارم Cool

و توی دعوا دیگران ناخونک نمیزنم Cool
افرین که من نیازی ندارم به سابقه ی خبرچینیت اضافه کنم چون خودت داری خودتو نشون میدی چطور ادمی هستی ((:
اشتباه نکن ادعا می کنی ادمی که اونم نیستی ((:
من گفتم ادممم؟؟ Angel
آگهی
اه اینا کین اومدن. برین بذارین بحثای بی تی اسیمون رو ادامه بدیم

من میگم نامجون از بادمجون بهتره . نظر شما چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
جو عوض شُد؟(=
(13-09-2020، 13:56)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر کنم الان همه فهمیدن کی با اومدنش گند زد به انجمن دیگه
ما داشتیم خیلی عادی حرف می زدیم که طبق معمول ایشون اومدن و دعوا راه انداختن ((:
دعوا Huh

لیاقت دعوا هم نداری

اینم یه کاره دیگه خرف کم میاری از بقیه رو تحریک میکنی هر .... نوش میکنی بکن Heart
(13-09-2020، 13:51)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:50)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:47)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Tιɳα
بیا بالا *_*

اخه منی که هیچی ندارم زشت نیس پیش این داراها چیزی بگم؟؟ D:

بیا با من ندارتر بگو D:
من یه قلب دارم فقط که سند زدم به نامت *_*

خداوکیلی روحم شاد شد
تازه خوبه اسمایی هم که گفت همه ازینا که هیچ ادعایی تو هیچی ندارن .. اگه داشتن چی میشد و چیا که نمیگفتن!

سند بک میزنم واست عزیزمم *-*
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel* ، امیر‌حسین
(13-09-2020، 13:57)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقن با این ادبیات چرا داریم بحث میکنیم؟
میمون نمیفهمه عسل شیرین تر از موزه ..

باور کن ادبیاتهای دیگه ایم هم بلدم اما شان و شخصیت من اجازه نمیده ازش استفاده کنم چون اون وقت چه فرقی با اون دارم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ßяɪcε ، امیر‌حسین
(13-09-2020، 13:58)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادمجون سیاه

(13-09-2020، 13:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:57)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقن با این ادبیات چرا داریم بحث میکنیم؟
میمون نمیفهمه عسل شیرین تر از موزه ..

باور کن ادبیاتهای دیگه ایم هم بلدم اما شان و شخصیت من اجازه نمیده ازش استفاده کنم چون اون وقت چه فرقی با اون دارم؟
شخصیتت مارو نابود کرده Angel
(13-09-2020، 14:00)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:58)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادمجون سیاه

مگه بادمجون سفید هم داریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(13-09-2020، 13:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:47)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:40)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:38)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محبوبیت داریم تا محبوبیت
تو این دوران که محبوبیت بع فحش و فسادو هزارجور چیزای مزخرفه اره محبوبیت به علم نیس

ترامپ به پولش مینازه روحانی به سران مملکت بودنش اون وقت تو به چیت مینازی؟!

سوس ماسD:
من گفتم محبوبم؟؟؟

اون دوتا به جی می نازن به اینکه سه  تا بچه میان ازشون دوتا سوال میکنن

واقعا اینطوره؟؟؟؟

پس معلم های مدرسه دیگه باید چطوری رفتار کن Confused

از اونا محبوب تر نداریم Blush

برم تربیت معلم محبوب شم Cool

حداقل من بخاطر اینکه هیچ کس قبولم نداره خودمو نمی کشم که مثلا با چند نفر دوستم
اون دوستات هم از دستت عاصین
دلیل مدیر شدنت هم اینه که هیچ کس قبولت نداره میخوای به اجبار قبولت کنن
همین که من تو لیست فرندز همه هستم و خودشون ای دی شونو بهم میدن تا رابطه مون ادامه پیدا کنه مشخص می کنه من چطور ادمیم ((:
دوست از Shy  دویت از انجمن فقط مهران ممد بقیم تا کار دارن میشناسنت مثل gh کار داشت زنگ زد کارش تموم شد بلاک کرد Cool

کدومشون ممد داداش عاصی @sclvrFox اگه هستی همین الان از همه جا بلاکم کن مرسی

اصلا من گفتم میخوام مدیر شم Sad  بابا مدیرت اینجا به .... مم نیس این اخلاق ادم های پوچه که تا کم میارن بحث عوض میکنن انقدر خودت شیفته نباش عزیز

نیازی نمی بینم دوست مجازی داشته باشم همین چندتا دوست حقیقی که تا پایه جون با هم هستیم بسه  

بابا بکش بیرون تو خوب ما بد حله Rolleyes

عاقل تو
با شعور تو

با سواد تو
اصلا انیشتن مرحوم نوکرته

خب حاجی حله .
دیگه بسلامت
برای بودن و نبودم .... نخواستم خبر میدم

(13-09-2020، 14:01)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:00)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بادمجون سیاه

مگه بادمجون سفید هم داریم
اره بادمجون سیاه پاک شده Cool

نه بِن، درست نیست
بادمجون رو وقتی گشنه ای میتونی بخوری ولی نامجونو چی؟ یه گازم نمیزاره از لپاش بزنی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان