امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

اینارو ول کنید.
یه فونت گوگولی ندارین ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
(13-09-2020، 13:51)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:38)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:30)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محبوبیت به شعور علم این چیزاست؟؟؟؟

ترامپم خیلی محبوب بود روحانی هم Angel

ولی اخرش چی ۸۰ میلیون رو به ... بردن Wink

محبوبیت داریم تا محبوبیت
تو این دوران که محبوبیت بع فحش و فسادو هزارجور چیزای مزخرفه اره محبوبیت به علم نیس

ترامپ به پولش مینازه روحانی به سران مملکت بودنش اون وقت تو به چیت مینازی؟!

سوس ماسD:
من گفتم محبوبم؟؟؟

اون دوتا به جی می نازن به اینکه سه  تا بچه میان ازشون دوتا سوال میکنن

واقعا اینطوره؟؟؟؟

پس معلم های مدرسه دیگه باید چطوری رفتار کن Confused

از اونا محبوب تر نداریم Blush

برم تربیت معلم محبوب شم Cool

کسی به چیزیش نمینازه فقط گفت سواد و علم و عقلش از تو بیشتره که درست گفت

از معلم محبوبتر نداریم

یه چیز توجه کردی؟
کل مثال های تو به مدرسه و درس  ربط داره یعنی تو دنیای بزرگتر از اونجا ندیدی ک درسته ماهم هم سن تو بودیم اینطوری بودیم این حرفم فکر کنم سطح تفاوت ماو تورو معلوم کنه!
سواد عقل و شعور تو و امیرحسین مشخص میکنیم حیف کل دانشمندان عمرشون حدر رفت Sad

باید شما مسخص میکردین.

توجه کردی وقت حرف کم میارین گیر میدین به سن و مدرسه ما اگه ناراحتین برین جای که بچه مدرسه ای نباشه Wink

همین بچه مدرسه ... بعضی هارو میسوزونن Undecided

دنیام کوچیکه ادعامم به اندازه دنیا ولی بعضیا دنیاشون بزرگ ادعاشونم سه برابر دنیاشونه

من چیزیو مشخص نمیکنم خودت داری مشخص میکنی

کم میارم؟انقدر حرف هست ک خسته شدیم از تکرار بیش از حد

میسوزونن؟اره خو کسی نمیتونه انقدر خودشو پایین بیاره مثله ت

ای بابا ((:
(13-09-2020، 14:08)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما جان
بدی ذغال می‌دونی چیه؟
اینه که اگه ابریشم خالص و ناب هم در جوارش قرار بگیره اونم ،سیاه می‌کنه
می‌دونی چون ذاتش همونه،سیاه بودنه
من قصد دخالت ندارم فاطیما جان 
ولی همه ما خوب تورو میشناسیم برای ما ثابت شده ای 
ذغالم که با آب زمزم هم تطهیر بدن بازم همون ذغاله
بیخیال

قربونت عزیزم
حرف من هم همینه
همه منو می شناسن و خودشون می دونن چطور ادمیم .-.
یعنی عشق*.*♡

یعنی جیگر♡_♡

یعنی نفس×.×♡
 سپاس شده توسط sober
لبیک یا صابر.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(13-09-2020، 14:08)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:04)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیما جان
بدی ذغال می‌دونی چیه؟
اینه که اگه ابریشم خالص و ناب هم در جوارش قرار بگیره اونم ،سیاه می‌کنه
می‌دونی چون ذاتش همونه،سیاه بودنه
من قصد دخالت ندارم فاطیما جان 
ولی همه ما خوب تورو میشناسیم برای ما ثابت شده ای 
ذغالم که با آب زمزم هم تطهیر بدن بازم همون ذغاله
بیخیال

قربونت عزیزم
حرف من هم همینه
همه منو می شناسن و خودشون می دونن چطور ادمیم .-.

فدات شم که مهربون(:
بدترین شکنجه نادیده گرفتن و جواب ندادنه
موافقی(؛
 سپاس شده توسط sober ، *Aɴѕel*
(13-09-2020، 14:10)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو وات اس بده ؟ :/

sms مخفف شورت مسیج سیستمه چجوری تو وات اس میدن؟v:

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20200913-154902-WhatsApp.jpg

اینطوری Cool
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
اقا صابر نرو.
اگه بخاطر ویرایش ارسال‌هم میری نرو....
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

واقعا که خیلی متعصبین. چرا چشای کوروتونو باز نمیکنین که بفهمین نامجون از بادمجون بهتره 6
ناشناس
(13-09-2020، 14:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:51)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:38)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 13:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محبوبیت داریم تا محبوبیت
تو این دوران که محبوبیت بع فحش و فسادو هزارجور چیزای مزخرفه اره محبوبیت به علم نیس

ترامپ به پولش مینازه روحانی به سران مملکت بودنش اون وقت تو به چیت مینازی؟!

سوس ماسD:
من گفتم محبوبم؟؟؟

اون دوتا به جی می نازن به اینکه سه  تا بچه میان ازشون دوتا سوال میکنن

واقعا اینطوره؟؟؟؟

پس معلم های مدرسه دیگه باید چطوری رفتار کن Confused

از اونا محبوب تر نداریم Blush

برم تربیت معلم محبوب شم Cool

کسی به چیزیش نمینازه فقط گفت سواد و علم و عقلش از تو بیشتره که درست گفت

از معلم محبوبتر نداریم

یه چیز توجه کردی؟
کل مثال های تو به مدرسه و درس  ربط داره یعنی تو دنیای بزرگتر از اونجا ندیدی ک درسته ماهم هم سن تو بودیم اینطوری بودیم این حرفم فکر کنم سطح تفاوت ماو تورو معلوم کنه!
سواد عقل و شعور تو و امیرحسین مشخص میکنیم حیف کل دانشمندان عمرشون حدر رفت Sad

باید شما مسخص میکردین.

توجه کردی وقت حرف کم میارین گیر میدین به سن و مدرسه ما اگه ناراحتین برین جای که بچه مدرسه ای نباشه Wink

همین بچه مدرسه ... بعضی هارو میسوزونن Undecided

دنیام کوچیکه ادعامم به اندازه دنیا ولی بعضیا دنیاشون بزرگ ادعاشونم سه برابر دنیاشونه

من چیزیو مشخص نمیکنم خودت داری مشخص میکنی

کم میارم؟انقدر حرف هست ک خسته شدیم از تکرار بیش از حد

میسوزونن؟اره خو کسی نمیتونه انقدر خودشو پایین بیاره مثله ت

ای بابا ((:
من افرین به خودم

(13-09-2020، 14:12)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا صابر نرو.
اگه بخاطر ویرایش ارسال‌هم میری نرو....
تنها کسی که صابرو به انجمن میکشه داداشته Cool

+

فضولیه بقیه
 سپاس شده توسط saba 3
اون سایته هاست دهی هم از سایت 000webhost استفاده میکنه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: