امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(13-09-2020، 14:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی از کودکی ارزوی نویسندگی داشتم))':
یکمی فعالیت ادامه دار و با کیفیت داشته باشید زیاد دور نیست. 
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(13-09-2020، 14:39)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:37)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:36)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:34)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ لالا
داور همون داور بی ادب؟بابا لامصب خییییلی بی ادب بود :/
کافیه یبار بهش مرتیکه میگفتن تا کل اعضای بدن جدشو جلو چشم اون فرد میاورد :/
البته من تو کلیپای یکی دیده بودم /:
و تمام‌
بای
اتفاقا ما هم ماهواره نداریم می رفم خونه همسایه نگاه می کردم.  Angel 
با سپاس.

اقا صابر
میخام مدیر  بشم
با سپاس!
دست راستم بررسی کردن گفتن فعالیت بیشتر و ادامه دار نیاز است!  Huh
با سپاس.
دست راستت کیست حاج صابر؟d:
 سپاس شده توسط SABER
(13-09-2020، 14:47)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:45)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:43)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:40)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:39)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافتو واسه من اینطوری نکنا!
چشم ستین خانوم اگه اشتباه نکنم Blush

شما پسرا از من یه هیاهول ساختین!
هرکی میاد طرفم میگرخه!
+ اشتباه ک تو عمرت زیاد کردی ولی دیگه برام مهم نی چی صدام میکنی!Telegh_01

+ ی چیزیم شده فک کنم!
دکتر نیستم شدم خبر میدم Sad

اهم ..
خب ....
تو گفتی نرو حالا امرتون Blush
دعوا مجازی خیلی خوبه مثلا با یکی دعوا میکنی فک میکنی 25 سالشه و ده سال سابقه حبس داره
بعد کاشف به عمل میاد محمدعلی 12 ساله از تهرانه که هر روز صبح نقاشیاشو میفرسته واسه شبکه پویا(‌(:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ßяɪcε ، BIG-DARK
(13-09-2020، 14:49)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:47)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:45)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:43)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:40)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم ستین خانوم اگه اشتباه نکنم Blush

هرکی میاد طرفم میگرخه!

+ ی چیزیم شده فک کنم!

اهم ..
خب ....

کمی صبر پیشه کن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(13-09-2020، 14:48)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:39)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:37)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:36)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:34)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ لالا
داور همون داور بی ادب؟بابا لامصب خییییلی بی ادب بود :/
کافیه یبار بهش مرتیکه میگفتن تا کل اعضای بدن جدشو جلو چشم اون فرد میاورد :/
البته من تو کلیپای یکی دیده بودم /:
و تمام‌
بای
با سپاس.

اقا صابر
میخام مدیر  بشم
با سپاس!
با سپاس.
شما هستی دیگه نویسنده ها رو بررسی می کنید!!!  Big Grin 
(شوخی می کنم)
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(13-09-2020، 14:48)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وی از کودکی ارزوی نویسندگی داشتم))':
یکمی فعالیت ادامه دار و با کیفیت داشته باشید زیاد دور نیست. 
با سپاس.
منو نویسند کن حوصله زدن موضوع ندارم
(13-09-2020، 14:50)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:48)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با سپاس.

اقا صابر
میخام مدیر  بشم
با سپاس!
با سپاس.
شما هستی دیگه نویسنده ها رو بررسی می کنید!!!  Big Grin 
(شوخی می کنم)
با سپاس.
Telegh_01 واو دست راست حاج صابر شدم Cool سپاس گرازم|:
 سپاس شده توسط SABER
(13-09-2020، 14:50)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 14:49)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی میاد طرفم میگرخه!

+ ی چیزیم شده فک کنم!

اهم ..
خب ....

کمی صبر پیشه کن!
تا یک دقیقه دیگه کلاسم شروع میشه Blush
دعوا مجازی خیلی خوبه مثلا با یکی دعوا میکنی فک میکنی 25 سالشه و ده سال سابقه حبس داره
بعد کاشف به عمل میاد محمدعلی 12 ساله از تهرانه که هر روز صبح نقاشیاشو میفرسته واسه شبکه پویا(((:‌
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان