امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(13-09-2020، 21:16)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:12)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلترشکن چه ربطی به حجم داره؟

۱.به سرور های خارج از ایران ورود میکنی و میشه بین المللی باعث میشه حجمت دو برابر حجم سرور‌های ایرانی بره .
۲.برای متصل بودن به فیلترشکن هم‌خودش یه حجمی رو در بر میگیره !

(الا بسته هایی که میخرم۹۰ گیگ هست بین الملیی ۱۸۰ گیگ داخلی)

همراه اولی؟
خیلی این کارشون مزخرفه!
رسما دزدیه!

ایرانسلم !
خب قبلا اینترنتا حجمی نبود سرعت ملاک بود !
مثلا ی گیگ میزدی تا اخر ماه ، الان حجمی کردن سرعت ملاک نیست سرعت بر اساس کیفیت خطته !

همه اپراتور ها اینجوری شدن.
 سپاس شده توسط saba 3
آگهی
بچه ها یه سوال 
اینکه میگن می‌خوام به بهونه ساماندهی فضا مجازی 
دسترسی به نت محدود کنن و دیگه میشه از اینستا و ... استفاده کرد
یه چیزی تو مایه ها چین
داستانش چیه؟
واقعیه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(13-09-2020، 21:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:09)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بالاخره یه فیلتر شکن کار کرد(":
صلوات((:

من چک میکنم همیشه فیلترشکنت روشنه معمولا ، باعث میشه حجمت دو برابر بره ! شایدم سه برابر !

هروقت نیازه روشنش کن

مرسی از پیگیریت._.!

اره چون من تل زیاد میرم هم درس هم چت کردن فقط بخوام اینستا برم خاموش میکنم برا افزایش سرعت

(13-09-2020، 21:12)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی بود حرفت؟

بهتره مث من زحمت بدی روشن خاموشش کنی هربار
(13-09-2020، 21:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:16)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱.به سرور های خارج از ایران ورود میکنی و میشه بین المللی باعث میشه حجمت دو برابر حجم سرور‌های ایرانی بره .

همراه اولی؟
خیلی این کارشون مزخرفه!
رسما دزدیه!

ایرانسلم !
مثلا ی گیگ میزدی تا اخر ماه ، الان حجمی کردن سرعت ملاک نیست سرعت بر اساس کیفیت خطته !

نه 
من رایتل استفاده میکنم
اینطوری نیست
(13-09-2020، 21:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها یه سوال 
اینکه میگن می‌خوام به بهونه ساماندهی فضا مجازی 
دسترسی به نت محدود کنن و دیگه میشه از اینستا و ... استفاده کرد
یه چیزی تو مایه ها چین
داستانش چیه؟
واقعیه؟

نمیدونم نشنیدم داستانشو !

میشه اینترنت ملی ی چیژی مثل اینترانت !

ینی مشخص میکنن ما تو اینترنت به چه فضایی متصل باشیم به کشور های دوست مثل چین و روسیه و ترکیه و اینا !

اینستام هم بریم فقط سرورهایی ک تو این کشور ها باشه برامون میاد .

شاید همچین چیزی باشه !

اینجوری باشه ۹۰٪ مشکلات مث اغتشاشات و اینا جم میشه نمیتونن فراخوان بدن
 سپاس شده توسط saba 3
@"Offred"
سلام صنمی
خوبی؟
چه خبرا؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(13-09-2020، 21:18)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:17)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2020، 21:16)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همراه اولی؟
خیلی این کارشون مزخرفه!
رسما دزدیه!

ایرانسلم !

نه 
من رایتل استفاده میکنم
اینطوری نیست

همه اپراتور ها اینجوریه !

چن ساله اینجوری شده
(12-09-2020، 16:56)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حالم از نازیا بهم میخوره.
@جاویدم

تو دیگه نازی نیستی
بهتره که نباشی.
چون باید کرالیسمی باشی.
اواتار منو بزار.
عه چه خوب.
پس برم اواتارِ اواتار بزارم
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
یه چی حدود ۵درصد میبره در بدترین شرایط و فیلترشکنای قدیمی یا بدشانس باشی به سرور صعیف وصل شی ۲۰ درصد هیچوقت بیشترازین نیست
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(13-09-2020، 21:20)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Offred"
سلام صنمی
خوبی؟
چه خبرا؟

ُسلام صبایی.

مرسییی، متوسط رو به پایینم. تو چطوری؟ :"

خبرم که هیچی، سلامتی، یه موضوع بندازین وسط حرف بزنیم. 
 سپاس شده توسط saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان