امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(14-09-2020، 10:51)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر.
بووووووم
ممد یادت یه درگاه دادم گفتم نت نصف قیمت میده تو فهمیدی تقلبیه Big Grin

اونو خودم ساختم Big Grin Cool
آگهی
لعنت بر کومنیست،زنده باد فمنیسم
من طرفدار کاریزماتیک ها و طرفدار حقوق زنان هستم.

لعنت بر جو بایدن
لعنت بر ابراهام لینکن
زنده باد اوا
زنده باد هیتلر
زنده باد ژاپن

او حتی اگر کودک باشد باید در اتش جهنم بسوزد.
من به یهد ها زندگی نمیدهم.
صهیونیسم روزی همایت و میشه و روزی توسط من قهرمان میشه
Everything is Temporary(:
مرگ بر هیتر :/ Bf8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
Huh Huh

(14-09-2020، 10:57)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر هیتر :/  Bf8
واقعا بیکارین Confused
(14-09-2020، 10:58)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Huh  Huh

(14-09-2020، 10:57)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بیکارین Confused

تو ک ماشالا کار سرت ریخته چرا اینجایی؟! :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

سلام ستینBf8
(((:
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
من دوست دخترم رو دوست دارم،ولی اون روزی باید بمیره..
چون عشق من موقته.
اگه وادار کنه که واقعا منو دوست داره من اونو نمیکشم.
(14-09-2020، 10:59)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ستینBf8

سلا شقایق جونمم Bf8
Karlina
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

فکر میکنی و طرفدار هیتلرم؟
نه من طرفدار حزب خودمم.
کرالیسم.
(14-09-2020، 9:39)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2020، 8:33)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2020، 0:44)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا زود میخوابین

مثلا امروز امتحان دارم دیشب زود خوابیدم صبح پاشم بخونم/:
صبح پاشدم آلارم گوشیمو خاموش کردم باز خوابیدم:/

باز خوبه ب آلارم بیدار میشی که قطعش کنی بخوابی
من حتی بیدار هم نمیشم
شده سی تا آلارم گذاشتم با فاصله های پنج دقیقه ای ،هی زنگ زدن تموم شده رفته بعدی ولی من حتی بیدار هم نشدم الا م قطع کنم،همه میس شدن:/

عجب/:
نخوندم امروز امتحان دادم الان/: خوب بود سه تا رو جواب ندادم چون زورم بود/:
درکل برا منی که لای کتاب و باز نکردم خوب بود/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان