امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

اینستا دروغ میگه.
توی ونوس کلات رو دربیاری کلت میترکه.
من پیشبینین کردم هفتاد سال بعد ونوس خیلی گرم تر میشه و عطارد توسط خورشید بلعیده میشه.
Everything is Temporary(:
آگهی
(15-09-2020، 21:46)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلار بالای 29 هزار تومن توی تهران

عجب!
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
در کل 80 درصد خبر های اینستا دروغه.

ای کاش اینستا رو توی ایران به مدت یک سال تحریم میکردن.
(15-09-2020، 21:51)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستا دروغ میگه.
من پیشبینین کردم هفتاد سال بعد ونوس خیلی گرم تر میشه و عطارد توسط خورشید بلعیده میشه.

حاجی تو گوگل ترند شده اینستا چی میگه؟

(15-09-2020، 21:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:49)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:44)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود...

سلام گل پسر

چطوری؟

الان تو ونوس میشه زندگی کرد؟

هع

نه هنوز ،الان من مریخم=v

مریخ فعلا معلوم نیست میشه زندگی کرد یا نه

سرده......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
قلب من ارومه کنار تو واسه

من: تو *** میخوری

(15-09-2020، 21:53)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:51)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستا دروغ میگه.

حاجی تو گوگل ترند شده اینستا چی میگه؟

(15-09-2020، 21:51)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:49)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:44)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود...

سلام گل پسر

چطوری؟

الان تو ونوس میشه زندگی کرد؟

هع

نه هنوز ،الان من مریخم=v

مریخ فعلا معلوم نیست میشه زندگی کرد یا نه

سرده......
چک نکردم
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://fa.wikipedia.org/wiki/%25D9%2581%25D8%25B3%25D9%2581%25DB%258C%25D9%2586&ved=2ahUKEwiihd7X7OvrAhURUBUIHeA-CS0QFjAAegQIAxAB&usg=AOvVaw0s1xUdaYc14Qj-Iz3CMzwD

چک بنمایید

از خورشید بزرگتر هم هست.......
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
زمین تا 40 سال دیگه نابود میشه!
میفهمین؟

به نظر من سیاره کپلر 66 سی خلی بهتره.

یک دانشمند:حداقل یک درصد سیاره ی زمین رو عن تشکیل میده.
(15-09-2020، 21:56)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو.
(15-09-2020، 21:57)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 21:56)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه باو.
ها باو/:

صنم خانوم آن شد

سریوس ایکس ز خورشید بزرگتره.

POLOX
این ستاره بزرگ تر از خوشید است.

میفهمین؟

به نظر من سیاره کپلر 66 سی خلی بهتره.
میخوای طی الارض کنی تا اونجا؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان