امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(16-09-2020، 17:16)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραяα∂σχ
یه سوال الان چه چیزایی به قابلیتام اضافه شدع؟
وقتی به نویسندگی میرسی،یعنی یکی دیگه از شرایط های مدیر شدن رو کسب کردی.
وگرنه مدیر شدن بدون نویسنده بودن ممکن نیست.
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(16-09-2020، 17:18)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:17)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:16)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی همونی که بودی هستی|:
تا وقتی که مدیر شی|:

یا جد لی سومان یا حضرت پشم یا سهون مقدس/=
چطور میتونم مدیر شم؟
اصلا چیزی نخوندی مثل اینکه|:
برو اون چیزایی که باید و بخون ببین کی مدیر میشی|:

(16-09-2020، 17:19)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραяα∂σχ

._____.
شما یکی از قابلیت ها رو بگو ببینم|:
کامل برید شراط مدیریت  مطالعه کنید بعد نظر بدید._.
 سپاس شده توسط _sehun_
(16-09-2020، 17:19)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:18)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:17)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی همونی که بودی هستی|:
تا وقتی که مدیر شی|:

یا جد لی سومان یا حضرت پشم یا سهون مقدس/=
چطور میتونم مدیر شم؟
اصلا چیزی نخوندی مثل اینکه|:
برو اون چیزایی که باید و بخون ببین کی مدیر میشی|:

(16-09-2020، 17:19)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ραяα∂σχ

._____.
شما یکی از قابلیت ها رو بگو ببینم|:
الکی میگه هی/:

از کجا بخونم؟/=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
موضوع،موضوع و ارسال مهم ترین شرایط برای رسیدن به مقامات بالای کاربر عادیه.
(16-09-2020، 17:24)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی نویسنده شدیا._.
چییشششش|:
(16-09-2020، 17:25)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:24)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی نویسنده شدیا._.
چییشششش|:
اقا من دیگه حرف نمیزنم
@جاویدم

نقل قول: یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم

کف کردم|:
 سپاس شده توسط جاویدم
(16-09-2020، 16:29)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 10:59)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 9:56)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2020، 6:50)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2020، 23:50)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pffff

بہ بہ!
[لحظہ تاریخی =v]
چطوری دخدر 

(15-09-2020، 8:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-09-2020، 23:50)ɪᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pffff

hey booy

Yo wassup 

هاواریو بروو

خوبم نفس ، ردیفی ؟

اره دادا اوکیم

تیم خالی شد صابر‌همرو نویسنده کرد v:
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(16-09-2020، 17:11)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♡SIRVAN♡
داداش سیروان راستی یادم رف نویسندگیتونو تبریک بگم مبارکه(=
ممنون ابجی جونم اختیار داری عزیز Heart

تو از وقتی برگشتم باهام حرف نزدی گفتم شاید دلخوری نباید چیزی بگم‌بخاطر همین تبریک نگفتم Sad
 سپاس شده توسط _sehun_
(16-09-2020، 18:16)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 17:11)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♡SIR
داداش سیروان راستی یادم رف نویسندگیتونو تبریک بگم مبارکه(=
ممنون ابجی جونم اختیار داری عزیز Heart

تو از وقتی برگشتم باهام حرف نزدی گفتم شاید دلخوری نباید چیزی بگم‌بخاطر همین تبریک نگفتم Sad

نه بابا بخاطر چی دلخور باشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان