امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(16-09-2020، 20:14)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر می مالین ..

اعصاب نداریا

اتفاقا دارم
آگهی
(16-09-2020، 20:14)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:13)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:09)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:09)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:08)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر اقا
مدیر همیشگی ما چطورع(((((((=؟
@"мιѕтαкє"

خوب خوب ، ملیکا خانوم؟ دختر رشتی مشتیه ما چطوره؟

خسته///=

چرا

اولین جلسه تکفاندو
یعنی هس میکنم هر لحظه امکان دارع جر بخورم=___=
خیل سخت بود بابا
ترکیدم

اوکی میشی اولشه
برو بوکس جنگی شو
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SABER
(16-09-2020، 20:15)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:14)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:11)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:08)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هستیم ولیی..
بهم فحش نمیدیم/=
لوس برخورد میکنیم/=

عام :/
خفه شو :/
گمشو :/
عه صمیمی شدیم D:

برید ببینم فاطمه بیتربیت تو به من خیانت کردی می رم یه خر دیگه برا خودم می خرم)):
حیف اونهمه ینجه که تو شیکمت کردمp336

نهه میمون اعظم ناراحت نشو تو هنوز برای من میمونییییی crying

برو خر الان بلاکت می کنم._.

تو غلط میکنی بلاکم میکنی عنتر جان
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
@SABER

حاجی

شغلت چیه؟
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(16-09-2020، 20:16)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:15)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:14)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:11)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام :/
خفه شو :/
گمشو :/
عه صمیمی شدیم D:

برید ببینم فاطمه بیتربیت تو به من خیانت کردی می رم یه خر دیگه برا خودم می خرم)):
حیف اونهمه ینجه که تو شیکمت کردمp336

نهه میمون اعظم ناراحت نشو تو هنوز برای من میمونییییی crying

برو خر الان بلاکت می کنم._.

تو غلط میکنی بلاکم میکنی عنتر جان
بلاکت کردم._.
(16-09-2020، 20:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:14)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:13)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:09)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:09)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب خوب ، ملیکا خانوم؟ دختر رشتی مشتیه ما چطوره؟

خسته///=

چرا

اولین جلسه تکفاندو
یعنی هس میکنم هر لحظه امکان دارع جر بخورم=___=
خیل سخت بود بابا
ترکیدم

اوکی میشی اولشه
برو بوکس جنگی شو
روحیه من لطیفه=v
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(16-09-2020، 20:14)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:08)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:05)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان. 
امیدوارم حالتون خوب باشه.  
با سپاس. 

سلام.
جانم با من کار داشتی آقا صابر؟
دیدم بازدید زدی :v
@Faust
سلام.
سوالی که پبس اومده. شما چرا از نام کاربری اصلیتون استفاده نمی کنید؟ 

چون پسوردمو ندارم
خوب اگر واقعا این نام کاربری برای شماست به بنده پ.خ بدید و من ازتون چند تا سوال می کنم و براتون رمز رو می فرستم.
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-09-2020، 20:15)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:13)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:09)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:07)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباه شد؟!@_@

اینو کی بهت گفته؟

(16-09-2020، 20:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهرم -_-

برای چی؟

احوال منو نگرفتی T_T

تگ کردنت سخت بود گفتم خودت میای
این نقل قولارو چطوری کوتاه کنم
ای بابا
قبلا حالت نقل میومد تو اینجا
الان کد میاد

چطورررییی حرف بزن

بسته ب سیستمت داره برا منم اینجوریه

قهرممم ):
خوبم
خوبستی؟

جمله‌ی معروف : آبجی نیستم ؟

عاااالیییی ام
چخبر؟
اقا صابر زود به زود میاید گ.ا ؟ !
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
(16-09-2020، 20:15)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:14)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر می مالین ..

اعصاب نداریا

اتفاقا دارم

خدارشکر

نزدیک بود دعوا درست کنی
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان