امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(16-09-2020، 20:59)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام کو؟نویسنده تاریخ کو؟
وی وی وی

روحش شاد باشع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
آگهی
(16-09-2020، 20:58)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:58)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:56)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:54)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:51)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالله تا فسیلیتم سهونو نبینی|:

ایشالا امیر آنفالوت کنع
ایشالا رهامیرو نبینی از نزدیک
فعلا که امیر داره همرو آنفالو میکنه/:
حقم داره تو یه روز۴۰۰۰ نفر لایو بگیرن سخته|:
ایشالله سهون زن بگیره پس فردا|:

عایی دسسس عایی دس همتونوو انفالو کنه راحت شم
خیلی/=
سهون فقط خودمو میگیرع Cool
دیگه دوست ندارم):
دیگه نقل قولم نکن

به درک
باشه پاسخ میدم بجای نقل قول
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
هر کی با من در افتاد ور افتاد4444444444444444
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، لــــــــــⓘلی
(16-09-2020، 20:58)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:47)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم شوخی میکنم ..
قربونت ..
صندلی ناظمی خالیه هنوز یا جانشین داره ؟D;
نه بابا پر نشده هنوز!!!   Wink
یکم خسته شدم ، یکم بگذره بهتر بشه ..
خالی نگهش دارD:
پرش نکنی^^
کمتر از ناظمی نمیخوام):
خسته نباشید.
نه حتما خیالت جمع باشه!  Wink (دو تا ناظم هم جالبه) 
با سپاس.

دوتا ناظم ؟
واقعا؟
نه دوتا ناظم دگ نمیام ):
چهارتا مدیر دوتا ناااااظم؟
اوه اوه زیاده
گفتم یه وقت زیاد طول کشید برگردید مدیون نشم!!!   Wink

(16-09-2020، 20:58)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:47)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:44)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنم شوخی میکنم ..
قربونت ..
خالی نگهش دارD:
پرش نکنی^^
کمتر از ناظمی نمیخوام):
خسته نباشید.
با سپاس.

دوتا ناظم ؟
واقعا؟
نه دوتا ناظم دگ نمیام ):
اوه اوه زیاده
گفتم یه وقت زیاد طول کشید برگردید مدیون نشم!!!   Wink
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، امیر‌حسین ، شـــقآیــق

شوخی میکنم شوخی میکنم ..
قربونت ..
خالی نگهش دارD:
پرش نکنی^^
کمتر از ناظمی نمیخوام):
خسته نباشید.
با سپاس.

دوتا ناظم ؟
واقعا؟
نه دوتا ناظم دگ نمیام ):
اوه اوه زیاده
کمتر از مدیر ارشد قبول نکن D:
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، شـــقآیــق ، امیر‌حسین
(16-09-2020، 20:25)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:22)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ایسان دارع میاد D:

بچم الهی*.*

من؟ سر راهی؟ :/

محصول منو بابات*.*♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
(16-09-2020، 21:01)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر خوبی ام نگاء≈  گفتگوی آزاد نُسخــہ  377  ≈ 173
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
عمو صابر ازم 20 سل بزرگترههه/=

(16-09-2020، 21:02)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:25)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:23)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:22)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ایسان دارع میاد D:

بچم الهی*.*

محصول منو بابات*.*♡

محصول؟/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(16-09-2020، 21:02)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو صابر ازم 20 سل بزرگترههه/=

(16-09-2020، 21:02)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ایسان دارع میاد D:

بچم الهی*.*

محصول منو بابات*.*♡

محصول؟/=
داستان دارع!
 سپاس شده توسط _sehun_
(16-09-2020، 21:02)Маджид Гангстер نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:01)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پسر خوبی ام نگاء≈  گفتگوی آزاد نُسخــہ  377  ≈ 173

هوممممم/:
بله دارم مشاهده می کنم-_-
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان