امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

#پرهاممان را نکشید
آگهی
(16-09-2020، 20:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:52)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:28)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
عمو صابر پدربزرگم ازت 5 سال کوچیکتره اونوخت میای بازی میکنی و فلش؟/=
من و پیر کردین رفت که!!
من رو لپ تاپ هم چند تا بازی نصبه.
فقط یه چند سال از شما بزرگتر هستم!!
مرسی!  Telegh_42  

آ صابر مازرونی ؟
یَه روز یَکته ناهار باهم بخَریم؟
اره غذاهای گیلانی خیلی تعریفش رو شنیدم!!!  Big Grin Smile Wink
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، امیر‌حسین
(16-09-2020، 20:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Jack Daniel'ѕ
دیدی کی اومده؟ *-*

لیمو خوب موقعی اومده ک نزدیکه ب مرادِ دلش :"
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق ، Jack Daniel'ѕ
(16-09-2020، 21:01)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:58)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:47)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا پر نشده هنوز!!!   Wink
یکم خسته شدم ، یکم بگذره بهتر بشه ..
خالی نگهش دارD:
پرش نکنی^^
کمتر از ناظمی نمیخوام):
خسته نباشید.
نه حتما خیالت جمع باشه!  Wink (دو تا ناظم هم جالبه) 
با سپاس.

دوتا ناظم ؟
واقعا؟
نه دوتا ناظم دگ نمیام ):
چهارتا مدیر دوتا ناااااظم؟
اوه اوه زیاده
گفتم یه وقت زیاد طول کشید برگردید مدیون نشم!!!   Wink

(16-09-2020، 20:58)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:55)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:49)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:47)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا پر نشده هنوز!!!   Wink
یکم خسته شدم ، یکم بگذره بهتر بشه ..
خالی نگهش دارD:
پرش نکنی^^
کمتر از ناظمی نمیخوام):
خسته نباشید.
نه حتما خیالت جمع باشه!  Wink (دو تا ناظم هم جالبه) 
با سپاس.

دوتا ناظم ؟
واقعا؟
نه دوتا ناظم دگ نمیام ):
چهارتا مدیر دوتا ناااااظم؟
اوه اوه زیاده
گفتم یه وقت زیاد طول کشید برگردید مدیون نشم!!!   Wink

هنوزم کابرا پی وی من میانD:
انگار هنوز مدیرم D:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-09-2020، 21:03)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:59)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Jack Daniel'ѕ
دیدی کی اومده؟ *-*

لیمو خوب موقعی اومده ک نزدیکه ب مرادِ دلش :"

دیگه لیمو نیست )):
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Jack Daniel'ѕ
نه باور نمیکنم ازم 20 سال بزرگتره
عمو صابر چراااا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SABER ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(16-09-2020، 21:03)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:54)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:52)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:28)Lady_Dracula نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
عمو صابر پدربزرگم ازت 5 سال کوچیکتره اونوخت میای بازی میکنی و فلش؟/=
من و پیر کردین رفت که!!
من رو لپ تاپ هم چند تا بازی نصبه.
فقط یه چند سال از شما بزرگتر هستم!!
مرسی!  Telegh_42  

آ صابر مازرونی ؟
یَه روز یَکته ناهار باهم بخَریم؟
اره غذاهای گیلانی خیلی تعریفش رو شنیدم!!!  Big Grin Smile Wink

آملی یا بابل؟D:

خلاصه مسافرت نمیاین که ، اومدید هستیم .
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، SABER
@SABER

حاجی چطوره صندلی داغ شرکت کنی؟
بزار بدون هیچ سوالی از دنیا برم|:
(16-09-2020، 21:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوزم کابرا پی وی من میانD:
انگار هنوز مدیرم D:
دیگه برند شدی کاریش نمی شه کرد!!!  Telegh_10  
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
اخر سر مدیر نشدمآ)))))=

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان