امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(16-09-2020، 21:40)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته افسرده تر شدم ولی دلیل نمیشه منو سر صفحه مقدس تگ نکنید D:

پسررررررر cry2
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، Medusa
آگهی
(16-09-2020، 21:42)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:41)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:40)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان خودمو شوهرم عمه ام برام سوال بود اسمت چیه؟ Undecided

علی / فرهان
با جان همون شوهر عمه ام باور کردم Undecided
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(16-09-2020، 20:26)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:25)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:24)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:22)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:21)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبحالت

دختر خوبی هستی پس Big Grin  Tongue

نه اصلا

پس به ابجیت نرفتی
اوون خوب بود
اون عالیه برای شوهرش

اون که 100 درصد

روحش شاد باشه ابجی خوبی هم بود
درست حرف بزن
(16-09-2020، 21:43)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:42)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:41)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان خودمو شوهرم عمه ام برام سوال بود اسمت چیه؟ Undecided

جک دانیال دیگه.

اسم نداره
یه خوناشام شبگرد بی هویت D:
Undecided

ما چی بهش بگیم عمو رامبی Undecided
(16-09-2020، 21:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:39)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:37)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عررررررررر بزنم crying  crying
وای خدا قلبم Heart
سلام ب روی ماهت ابجی گلم Heart
من بیشتر من بیشتر25
مگه میشه ت  بیایی و من خوب نباشم؟!!!!!8

عر چیه عزیزم .. این طرز صحبت در شان دوشیزه‌ای مثل شما نیست ♡
آخ دورو برت بگردم :*
منم خیلی خوشحالم.
چرا برکنار شدید شماها؟
/:توضیحش سخته ی ربطی ب گریه کردن داره   Big Grin
خدانکنه*−*   Heart
اااااانصراف دادیم/:
چرااا؟
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(16-09-2020، 21:42)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اولم میخواستی منو اسکول کنی نمیدونم چرا  Undecided

حالا این دانیال که داستان داره ولی آره، خودمم نمی‌دونم. حلال کن. 
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ
نقل قول: پرهام توست چه کسی و به چه دلیل محروم شد
اگر درست صحبت نکنید من جوابی نمی دم.
به علت درگیری و توهین.
با سپاس.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط Medusa ، Raha-
(16-09-2020، 21:44)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:26)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:25)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:24)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 20:22)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اصلا

پس به ابجیت نرفتی
اوون خوب بود
اون عالیه برای شوهرش

اون که 100 درصد

روحش شاد باشه ابجی خوبی هم بود
درست حرف بزن

چشممممم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
(16-09-2020، 21:43)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسررررررر cry2

دوست داشتم بغلت کنم ولی اون اقای محترم دست پامونو بسته -_- و اسلام البته
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Raha- ، sober
(16-09-2020، 21:45)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:39)Raha- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 21:37)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام عررررررررر بزنم crying  crying
وای خدا قلبم Heart
سلام ب روی ماهت ابجی گلم Heart
من بیشتر من بیشتر25
مگه میشه ت  بیایی و من خوب نباشم؟!!!!!8

عر چیه عزیزم .. این طرز صحبت در شان دوشیزه‌ای مثل شما نیست ♡
آخ دورو برت بگردم :*
منم خیلی خوشحالم.
چرا برکنار شدید شماها؟
/:توضیحش سخته ی ربطی ب گریه کردن داره   Big Grin
خدانکنه*−*   Heart
اااااانصراف دادیم/:
چرااا؟

بقیه رو نمیدونم اما من خیلی کم حوصله شدم/:*−*
 سپاس شده توسط Raha-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان