امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 377 ≈

(16-09-2020، 22:47)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:43)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:42)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:41)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثل تو که بی ادب نیس تا الان نخوابیدی بیام بزنمت Angry
بمولا
برو بخواب زود تند سریع Angry
چقدر جدیدی :/
۲۰۲۰ :/
فک میکردم ۲۰۱۹ عی.
کاربرِ جدید
اسفند  ۹۷ اومدم Cool
از گپ‌هم لفت ندادم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
(16-09-2020، 22:45)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:42)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:38)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:35)Uᴛᴏᴘɪᴀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:32)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب قل مامانم سر شبه لآتآ:ngh:
چطوری؟4xv

اره خب ولی ما نهایتا شبا بیدار بمونیم بقول بزرگی تو اینستا چ* چرخی کنیم D:
خودت چطوری ؟ (:

من خودم تا صب جون میکنم تا بخوابم/:
باز شما ی چرخی جاهای دیگه میزنینن.من فقط اینجارو دارم
cry2cry2cry2
اعع اول من پرسیدمااا(:
میگذره عزیزم خوب بد زشت(:

خب خداروشکر بااین قضیه والدین مشکلی ندارن D:
ولی جدیدا شبا زود میخوابم ینی سعی میکنم ک زود بخوابم تا صبا زودتر پاشم و خب اینجا باید بگم خوشبحال تو :"
کرای نکن ._.
خوبم ، خوب بگذرون ((:

خداروشکر(:
حالا امشب زود نخواب...25r3025r3025r30حساسه..تو اول.دوم.سوم شووو25r3025r30
شکر چشم(:♡

:*
سعی میکنم ولی قول نمیدم ._.* اگه کوتاهی کردم از الان ببخش :"
و خب من شانس اول شدن ندارم ( وی حواس پرتی و تنبلی خود را ب شانس ربط میدهد )
ولی چشم D:
بی بلا (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-09-2020، 19:01)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز یه کار خوب کردم ، رفیقی که ۲ سال باهاش قهرم رو بهش زنگ زدم گفتم بهم زنگ بزنه ولی نزد ، مهم نیست ولی من وظیفمو انجام دادم

مگه قرار نداشتینTelegh_26
(16-09-2020، 22:49)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:47)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:43)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:42)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا
فک میکردم ۲۰۱۹ عی.
کاربرِ جدید
اسفند  ۹۷ اومدم Cool
از گپ‌هم لفت ندادم!
پس چرا یکم حرف نمیزنی توجه کردی گپ‌خودمه کمتر از همه حرف زدم

ممد رفتی اونجا منو به اسم صدا نکن هیچ کس اسممو نمیدونه همه به اسم بیکس میشانسن ها سوتی ندی Undecided
(16-09-2020، 22:56)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:49)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکردم ۲۰۱۹ عی.
کاربرِ جدید
اسفند  ۹۷ اومدم Cool
از گپ‌هم لفت ندادم!

ممد رفتی اونجا منو به اسم صدا نکن هیچ کس اسممو نمیدونه همه به اسم بیکس میشانسن ها سوتی ندی Undecided
زیاد اهل گپ نیستم.
باشد
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

هرچی بیشتر میگذره بیشتر این نیازو تو خودم احساس میکنم ک یکی باشه هم فکر خودم هم عقیده خودم
اصن تا دیدمش بگم عه این خود منه-_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-09-2020، 22:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 19:01)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز یه کار خوب کردم ، رفیقی که ۲ سال باهاش قهرم رو بهش زنگ زدم گفتم بهم زنگ بزنه ولی نزد ، مهم نیست ولی من وظیفمو انجام دادم

این دومین نفره .
(16-09-2020، 23:01)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:56)♡SIRVAN♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک میکردم ۲۰۱۹ عی.
کاربرِ جدید
اسفند  ۹۷ اومدم Cool
از گپ‌هم لفت ندادم!

زیاد اهل گپ نیستم.
باشد
اوکی
(16-09-2020، 23:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 22:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دومین نفره .

چیشده زدی تو فاز اشتی کردن و از این حرفا:>
(16-09-2020، 23:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2020، 23:03)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دومین نفره .

چیشده زدی تو فاز اشتی کردن و از این حرفا:>

خب ادم نمیتونه فیلم بازی کنه ، ی تایمی برمیگرده به اصل خودش ..
شاید منم اینجوریم !

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان