04-10-2020، 22:58
(04-10-2020، 22:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 22:54)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وا ..!
(04-10-2020، 22:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-10-2020، 22:51)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخه مگه میشه اینو با یکی دیگه اشتباه گرفت؟ ستاره هاشو نگا کن!
(04-10-2020، 22:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه مدیر نبودی؟
نکنه من باز با یکی دیگه اشتباه گرفتم؟ -_-
درست گرفتیش
یادمه واسه ما ها همیشه حسرت بود که بهش برسیم
حقیقتا واقعا نمیدونم چجوری اینقد ارسال داشته -___-
امیر تنها کسی بود تو این انجمن واقعا لیاقتش بود مدیر بشه و خیلی تلاش مفید براش کرد
ولی چون دختر نبود خب بنده خدا کارش یکم طول کشید اما همیشه لایقش بود
والا من دختر بودم
دهنم سرویس شد ولی
اون موقع همه میخواستن مدیر شن اخه خیلی شلوغ بود ولی باز دخترا برتری داشتن همیشه خوب یادم نمیاد ولی فکر کنم باید یه سریا راضی میبودن ازتو این پرتوچرتا
و فقط بخاطر امتیاز محروم کردنش و اون بخش مدیران و این چیزا ولی این امیر واقعا میخواست یه کار مفید بکنه