امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(09-10-2020، 11:30)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20201009-120735-Samsung-Internet.jpg

=v

حاجی واقعا با اینترنت سامسونگ میری اینور و اونور؟
چروم بهتر نیست؟
چروم :دی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
(09-10-2020، 11:26)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:24)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همدان قبول شدم؛ الان شمارشو گیر آوردم زنگ زدم جواب ندادن |':
همدانo_O
من هنوز نمیدونم کجام|:
نمیگن ب آدم ک تکلیفه خودمو مشخص کنم میخوام چ غلطی بکنم|:
همدان جاهای قشنگی داره...
خداوکیلی با صد تومن میدم بهشون گوربه هارو اذیت نکنن  Bl8

من کاردانی دارم فنی دارم میخونم بری تو سنجش زده کجا قبول شدی دیگه..
من به امید اینکه مجازیه درس ها دارم میرم؛ وگرنه میرفتم آزاد تهران با بچه ها دور هم جمع باشیم |':
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
فاز یو
واقعا که.
خخخ
(09-10-2020، 11:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:28)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تازه میخوام ثبت نام کنم هیچی نمیدونم یه شماره داشتم که اونم رفته بودن مهمونی جواب ندادن

عااا شما  ترم اولین .. خب طبیعیه
ترمای بعدتون از 15 شهریور شروع میشه
هوم
واس ثبت نام حرفی حدیثی پند و اندرزی نداری بهم بگی؟ 
زنگ بزنم بپرسم کفایت میکنه؟! چون امروز ظاهرا نیستن میگم داستان نشه بگن وقتش تموم شده یا چی ..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(09-10-2020، 11:31)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:30)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20201009-120735-Samsung-Internet.jpg

=v

چروم بهتر نیست؟

نه خوب مثلا با این همجا میرم
وقتی کسی میخواد‌ چیزی سرچ کنه با گوشیم کرومو میدم هیستوریم اوکی باشه =v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، م‍حمّد
(09-10-2020، 11:31)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:26)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همدانo_O
من هنوز نمیدونم کجام|:
نمیگن ب آدم ک تکلیفه خودمو مشخص کنم میخوام چ غلطی بکنم|:
همدان جاهای قشنگی داره...

من به امید اینکه مجازیه درس ها دارم میرم؛ وگرنه میرفتم آزاد تهران با بچه ها دور هم جمع باشیم |':

Telegh_01
منم کاردانی فنیم
کی اومددددد...کلا دو روزه سر نزدم|:
من تهرانو گرگان زدم...ینی امکان داره جا دیگه انداخته باشن؟|:
(((:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(09-10-2020، 11:34)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:31)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چروم بهتر نیست؟

الان فهمیدم اگه یکی از ۱۰۰ در ۱۰۰ مغزش استفاده کنه چی میشه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق
(09-10-2020، 11:35)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:34)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فهمیدم اگه یکی از ۱۰۰ در ۱۰۰ مغزش استفاده کنه چی میشه

قربونت =v
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، م‍حمّد
(09-10-2020، 11:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:31)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
منم کاردانی فنیم
کی اومددددد...کلا دو روزه سر نزدم|:
من تهرانو گرگان زدم...ینی امکان داره جا دیگه انداخته باشن؟|:
http://srv2.sanjesh.org/p_krn/index.php/krn_res_fani99_minmehr/fani_sal99_final/krn/
من اومدم اینجا از یکی کمک بگیرم ببینم چه غلطی باید بکنم ؛ ظاهرا تو حتی جوابا رو هم ندیدی ..
14 شهریور بود امتحانت؟
16 مهر اومد.
جای دیگه که نه فوقش جفتشونو قبول نشدی .. 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(09-10-2020، 11:33)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2020، 11:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عااا شما  ترم اولین .. خب طبیعیه
ترمای بعدتون از 15 شهریور شروع میشه
هوم
واس ثبت نام حرفی حدیثی پند و اندرزی نداری بهم بگی؟ 
زنگ بزنم بپرسم کفایت میکنه؟! چون امروز ظاهرا نیستن میگم داستان نشه بگن وقتش تموم شده یا چی ..

نباید حضوری برین ثبت نام کنین؟
نمیدونم الان کرونا اومده چجوری شده
ولی معمولا یه 3 روزو اعلام میکنن که بچه ها باید برن دانشکده ی خودشون واسه ثبت نام
یه چند تا فرمو امضا میکنی
کارنامه کنکورو شناسنامه و کارت ملی و .. همراهت باشه
بعدشم کارت دانشجوییتو میدن بهت
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان