امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(10-10-2020، 10:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 10:05)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در عوض بد ترین صبح برا منه -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=290022

تاپیک خلاقانه ایه !
فقط بعید میدونم به درد من بخوره!
کسی هست بتونه منو در امتحان روانشناسی تجربی کمک کنه؟
یا اعصاب و غدد؟
جنایی؟

بعید میدونم -__-

و اینکه امروز بیستمه؟
من رشته ام تجربی ولی کتاب روانشناسی نداریم
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(10-10-2020، 10:27)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 10:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاپیک خلاقانه ایه !
فقط بعید میدونم به درد من بخوره!
کسی هست بتونه منو در امتحان روانشناسی تجربی کمک کنه؟
یا اعصاب و غدد؟
جنایی؟

بعید میدونم -__-

و اینکه امروز بیستمه؟
روانشناسی تجربی درس جالبیه..
اگه روانشناسی خوندی باهاش مواجه میشی
....... تف تو معلم علوم......
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS* ، єη∂ℓєѕѕღ
های گایز
 سپاس شده توسط *VENUS* ، єη∂ℓєѕѕღ
(10-10-2020، 10:30)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه علوم به این خوبی
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-10-2020، 10:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 10:18):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

19 دهمه
مچکرم ^.^
کجا بودی 2 روزه؟

خوهش موکونم
5 شنبه
نذری داشتیم خونه بابا بزرگم
جمعه بیرون بودیم با عموم اینا
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ 76
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-10-2020، 10:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 10:30)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه علوم به این خوبی

ننه جان گف معلم علومTelegh_02Telegh_00

امتحان ریاضیت فرداست
غصه نخور تا فردا خدا بزرگه..
(10-10-2020، 10:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 10:27)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روانشناسی تجربی درس جالبیه..
اگه روانشناسی خوندی باهاش مواجه میشی
اها رشته دانشگاهی من فکر کردم درس مدرسه.

موفق باشی
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-10-2020، 10:31)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های گایز

هِـلو ^.^

(10-10-2020، 10:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِه علوم به این خوبی
بچم عاشقِ علومه ^__^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان