امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(10-10-2020، 11:23)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 11:23)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@|ᴛᴏxɪᴄ|
بیااشتی کنیم مادر cry2

من خودم بچع دارم دوتا:|||

خب چون بچع داری گفتم مادر میتونستم بگم مامانم Confused
آگهی
(10-10-2020، 11:25)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 11:23)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم بچع دارم دوتا:|||

ما اینجا اشتی پاشتی نداریم._.
(10-10-2020، 11:26)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 11:25)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما اینجا اشتی پاشتی نداریم._.

ی سوال
کاری کردم باهات قهری؟؟؟
(10-10-2020، 11:03)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه درسی امتحان داری

ریاضی باشه میتونم

علومم میتونه تا نمره ۱۳ تضمین کنم

ای بابا همه اینارو تو تاپیک گفتما

ریاضی فصل ۱ پایه نهم

(10-10-2020، 11:08)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی حله شب بیا هماهنگ شیم اگه اون‌ساعت کلاس خصوصی نداشته باشم کمکت میکنم

فقط تل داری  Undecided ؟؟؟

اگه نداری شب از طریق سایت وارد تلگرام شو بیا یه شماره مجازی  میگریم برات.

تو همون تاپیک سوالات رو حل میکنیم دیگه؟ +/
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(10-10-2020، 11:30)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2020، 11:03)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه درسی امتحان داری

ریاضی باشه میتونم

ریاضی فصل ۱ پایه نهم

من من منم نهم هستم فصل یکم بلدم
(10-10-2020، 11:30)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه درسی امتحان داری

ریاضی باشه میتونم

ریاضی فصل ۱ پایه نهم

(10-10-2020، 11:08)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی حله شب بیا هماهنگ شیم اگه اون‌ساعت کلاس خصوصی نداشته باشم کمکت میکنم

فقط تل داری  Undecided ؟؟؟

اگه نداری شب از طریق سایت وارد تلگرام شو بیا یه شماره مجازی  میگریم برات.

تو همون تاپیک سوالات رو حل میکنیم دیگه؟ +/
بابا حوصله بره زود اسکرین یا عکس بده اینجا با برو بچ حل میکنم برات ۱۰ دقیقه برات میفرستم هی اپلود کنید لینکو کپی حوصله بره ادم نمیکشه
مستر وینر برات فرستادمش!
(10-10-2020، 11:32)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضی فصل ۱ پایه نهم

من من منم نهم هستم فصل یکم بلدم
واقعا ریاضی نهم درس ریاضی فقط ۱۰ ام تجربی
ای خدا

ریاضی پایه نهم فصل ۱
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(10-10-2020، 11:37)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا

ریاضی پایه نهم فصل ۱
حلهههههه دیگه اتفاق پری روز دوستم امتحان داشت

اونم ۲ فصل نهم براش حل کردیم ۱۹ شد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان