امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈

(11-10-2020، 21:05)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو من بالای بالام اصلا(:

(11-10-2020، 21:05)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکاااااااااااا.______. من گفتم استراحت گل((:
هر جا بجز جاهایی که جوش منفی باشه اوکی؟Telegh_08

پس بهشت
تا ابد رو زمین میمونی._. خشمگینم نکن دخترD: یه موزیک باحال گوش کن^^ نری دپ مپ گوش کنی|:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، чернаяЛуна
آگهی
(11-10-2020، 21:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:04)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقا/=
مخصوصا این پسرا که میان تو چش آدم//=

خدا نکنه*-*
مرسی به خوبیت
چخبر؟چن وقت نیومدی گ.آ

اره واقعا
+
هیچی سلامتی
درگیر بودم
تو چه خبر؟

❤️
خداروشکر
اهم..
من؟بدبختی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط чернаяЛуна
دپ <=!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، чернаяЛуна ، Волшебник
(11-10-2020، 21:05):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:00)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin درسته میگید
باید جوونای خودمون همت و تلاش کنن کشور رو بسازن که نمیسازن همشون به فکر خوش گذرونین

همه باید همت کنن
بیشتر همه به فکر خودشونن دلسوزی توی هر قشری از آدما کم شده
بابام که تعریف میکنه از قدیما که همه به فکر هم بودن الان چی...
داره کم کم ,کم میشه حیف....
[/quote]

جبر زمانه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، BIG-DARK
(11-10-2020، 21:05)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:00)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبین؟
چراااااا؟

مرسی منم خوبم
تو خوبی؟
ترسناکن

شکر
منم مثه همیشه توپ
اره ولی خیلی حال میده
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، чернаяЛуна ، sober
(11-10-2020، 21:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دپ <=!
دقیقا داری برعکس گفتم عمل میکنی._.

@*VENUS*

آرمییییی آن شو|:
 سپاس شده توسط чернаяЛуна
سهون(درست تلفّظ کردم؟)
و وحید ممنون بابت جواب سلام.

حالتون چه طوره؟
 سپاس شده توسط чернаяЛуна ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Волшебник ، _sehun_
(11-10-2020، 21:08)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره واقعا
+
هیچی سلامتی
درگیر بودم
تو چه خبر؟

❤️
خداروشکر
اهم..
من؟بدبختی

از اکسو چه خبر؟
من خیلی بی خبرم
 سپاس شده توسط чернаяЛуна ، _sehun_ ، شـــقآیــق
(11-10-2020، 21:10)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:09)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دپ <=!
دقیقا داری برعکس گفتم عمل میکنی._.

@*VENUS*

آرمییییی آن شو|:

کار داره
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، чернаяЛуна ، Волшебник
(11-10-2020، 21:09)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2020، 21:05):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه باید همت کنن
بیشتر همه به فکر خودشونن دلسوزی توی هر قشری از آدما کم شده
بابام که تعریف میکنه از قدیما که همه به فکر هم بودن الان چی...
داره کم کم ,کم میشه حیف....

جبر زمانه
[/quote]

اره.......
وای به حال بچه های ما
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۲ ≈ 176
 سپاس شده توسط чернаяЛуна ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان