امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(12-10-2020، 20:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز؟ اره پااااره شدم .__.
الان فقط‌ اومدم خودمو انداختم رو تخت
فک کنم امشب حتی حال نداشته باشم مسواک بزنم ._.
یکم استراحت کن((:♡
الهی):
چن شبه انقد خوابم میاد مسواک نمیزنم.__.

چند شبه؟! .__.

(12-10-2020، 20:17)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی منم روبیکا نصب‌ کنم؟

بلی بلی
خیلی خوبع(((:
چشم ^.^
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
آگهی
(12-10-2020، 20:16)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:15)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ز بالاییم و بالا میرویم .
سلام سرورم.
حال خوشی دارین قربان؟
امیدوارم که داشته باشید.
سلام آقا پرهام من خوبم شما چطوری؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
404 یک هکر کار کشته است که دوست داره بقیه رو مثل خودش کنه.
هدف خوبی داره.
ولی من یک جوکرم که دوست دارم دیگران به چالش خودم دعوت کنم که در نهایت شکست بخورن ولی درس های زیادی یاد بگیرن
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا به چه درد میخوره؟
ببین روبیکا هم تله هم اینستا ینی پیام رسانم داره می تونی گروه و چنل بزنی خیلی راحتبه دوستاتم پیام بدیD::
کلا برنامه خوبیه منتهی مشکل از ویوشه که بیشتر برا فن پیجایی مثه ما دردسره|:
اخه زیر دست سپاهه! lol
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم استراحت کن((:♡
الهی):
چن شبه انقد خوابم میاد مسواک نمیزنم.__.

چند شبه؟! .__.
نمیدونم خداییش._.
یه سه روزی هست مثه خرس می خوابم شبا|:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:20)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:16)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سرورم.
حال خوشی دارین قربان؟
امیدوارم که داشته باشید.
سلام آقا پرهام من خوبم شما چطوری؟
ای جان*.*
بلاخره بهترین مدیر انجمن به من گفت پرهام.
بد نیستم،یعنی
حالا از روز های پیش بهتره.
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:18)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:15)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما ز بالاییم و بالا میرویم .

ابراهیم هادیBl8
Bd1    
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:19)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Đęąđ.ğïřł
هی یو:ngh:

جون یو*.*
چدوری
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-10-2020، 20:21)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:18)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابراهیم هادیBl8
Bd1    

خدایی میخاستی به خاطر قهوه ای بهم اخطار بدی._.!؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(12-10-2020، 20:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2020، 20:18)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین روبیکا هم تله هم اینستا ینی پیام رسانم داره می تونی گروه و چنل بزنی خیلی راحتبه دوستاتم پیام بدیD::
کلا برنامه خوبیه منتهی مشکل از ویوشه که بیشتر برا فن پیجایی مثه ما دردسره|:
اخه زیر دست سپاهه! lol
مگه میخوایم چیکار کنیم جانم|:
فقد سیاسی نباشی اوکیه._. همین!!("
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان