امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸3 ▼

(13-10-2020، 19:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:00)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی تو
تو به من قول ازدواج داده بودی -_-
خائن

اینا دروغه دلم پیشِ تو گرفتاره D: ♥
بیا برگرد با این دلِ دیوونه بازی نکن :v
نه دیگه برو برو دیگه نگام نکن
عاشقونه صدام نکن
من مهرمو میخوام -_-
1996 تا کلوچه ی منو بده
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، *Aɴѕel*
آگهی
(13-10-2020، 19:04)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:02):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجاelec

بماند14k

میماند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(13-10-2020، 19:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:03)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا انقد مطمئنی؟14k
درس لعنتی=>
اگه بعضی دوشواره ها دس از کله کچل ما بردارن زندگیمان بر وفق مراد استD::

به خودم اعتماد دارم 4fvf
زنِ کچل نمیخام :vv
به بقیه چی14k
اوا شوهر گیرم اومد|: نه والا ما که کچل نیستیم فقد یا دو سه تا تار مو ریخته=>
@*VENUS*

شوهر گیرم اومد=>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(13-10-2020، 19:02)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 18:57)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الله اکبر
صرات مستقیم
ول والدین احسانتو
خدا بدورTelegh_01

قرانم حرفیه=v
(13-10-2020، 19:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا دروغه دلم پیشِ تو گرفتاره D: ♥
بیا برگرد با این دلِ دیوونه بازی نکن :v
عاشقونه صدام نکن
من مهرمو میخوام -_-
1996 تا کلوچه ی منو بده

بیا گل بریزم به پات :v
همه رو میکنم فدات D:
مهر همون مهر و محبته دیگه ؟ :>
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، sober
(13-10-2020، 19:07)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:05)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خودم اعتماد دارم 4fvf
به بقیه چی14k
@*VENUS*

شوهر گیرم اومد=>

گفتی شوهر یاد شوهر پلاستیکی افتادم

شوهر پلاستیکی خریداریم=v
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، BIG-DARK ، *VENUS*
(13-10-2020، 19:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:07)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بقیه چی14k
@*VENUS*

شوهر گیرم اومد=>

شوهر پلاستیکی خریداریم=v
یا ابلفضل.__.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-10-2020، 19:12)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:12)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر پلاستیکی خریداریم=v
یا ابلفضل.__.

خودت بحثو وسط کشیدی
شوهر من کووووو._.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS*

به خودم اعتماد دارم 4fvf
به بقیه چی14k
@*VENUS*

شوهر گیرم اومد=>

عاقاا من قصد ادامه تحصیل دارم :v

@"Moяѕє"
منو مسخره میکردی دگ رضا ؟ 14k
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку
(13-10-2020، 19:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-10-2020، 19:06)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقونه صدام نکن
من مهرمو میخوام -_-
1996 تا کلوچه ی منو بده

بیا گل بریزم به پات :v
همه رو میکنم فدات D:
مهر همون مهر و محبته دیگه ؟ :>

گل دوست ندارم
پول گلا رو بده بهم D:
نخیر مهریه مو میخوام -_-
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان