امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

(23-10-2020، 19:49)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:47)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیخم خوبه/:
اره دقیقا ما کار خودمونو می کنیم اونا هم کار خودشونو هیچ کسم دخالت نمی کنه تو کارای دیگران
من تا این اندازه خوشبخت نیودم/:

پختمون میکنه/=
ماعم دقیقا مث شم/=
یکی از فانتزیام همیشه این بود که بچه پولدر باشم با اتاق رنگی رنگی ازم از گل نازکتر نگن/=
چه تفاهمی/:
نکته ظریفی بود مخصوصا اگه اتاق جدا باشه/:
کلید اتاق رو داشته باشی اونوقت خیلی خوبه/:
تاحالا اینقدر حرف نزده بودم/:
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(23-10-2020، 19:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:46)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نگو ناز بودیBig Grin
خدانکنعAngel

اجی با من بحث نکن ناز نبودم Big Grin

Heart Heart Heart

حرف حرفه منعBig Grin Heart
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-10-2020، 19:53)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:47)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی با من بحث نکن ناز نبودم Big Grin

Heart  Heart  Heart

ععععع ن باباااااااا Heart

اجی قدرمو بدون مث من دیگ پیدا نمیشع هااااا Big Grin Tongue
(23-10-2020، 19:55)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:53)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی قدرمو بدون مث من دیگ پیدا نمیشع هااااا Big Grin Tongue

آررررره باباBig Grin Heart

میدونم توام بدونWink
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-10-2020، 20:01)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:55)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجی قدرمو بدون مث من دیگ پیدا نمیشع هااااا Big Grin  Tongue

میدونم توام بدونWink
من هواتو دارممممممممم Heart
 سپاس شده توسط _leιтo_
واقعا که
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(23-10-2020، 19:10)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا این خوبه
داشتم فیلم می دیدم هیچ کسم خونه نبود یه لحظه پشت سرما نگاه کردم دیدم کل خانواده جمع شدن
اون لحظه نابود شدم نامردا بدون هیچ سرو صدایی اومده بودند خونه تا ببیند من چیکار می کنم/:

وایییی یعنی صداشونو نشنیدی؟
صحنه دار بود؟/=
1من بابام رو این مطالب حساسه
2 رو رقص حساسه
3پسرا یکیشون موهاش قرمز بود رو اونم حساسه/=

(23-10-2020، 19:10):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
ی دفع داشتم رمان میخوندم بابامم اومده بود پشت سرم میگفت این چرتو پرتا چیه میخونی بچه
از اون روز تا الان که میشه6 ماه 1 رمان خوندم

سلام(=
وای وای اینم این رمانا که یه چیزایی توشه/=

رمان خیلی بده

(23-10-2020، 19:15)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 19:10)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایییی یعنی صداشونو نشنیدی؟
صحنه دار بود؟/=
1من بابام رو این مطالب حساسه
2 رو رقص حساسه
3پسرا یکیشون موهاش قرمز بود رو اونم حساسه/=

سلام(=
وای وای اینم این رمانا که یه چیزایی توشه/=

هیچ وقت رمان نخونین
یه بار من داشتم رمان میخوندم
گوشیمو خاموشش کردم قفل هم نذاشته بودم یهو برگشتم تو اتاق دیدم مامانم داره میخونتش
چشمتون روزه بد نبینه تا الان سعی میکنم رمان اصلا نخونمTelegh_01

خیلی بدبختی داره لامصب
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈ 23
 سپاس شده توسط _leιтo_
(23-10-2020، 20:02)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 20:01)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم توام بدونWink
من هواتو دارممممممممم Heart

منمHeart
 سپاس شده توسط Emmɑ
هی سِ لام
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈ 23
خسته ام مث یه قایق شکسته ام .___.
Love
(: ♡
*-*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان