امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

(24-10-2020، 12:36)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 12:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِمممم اممممممممممم
ببین خب شما به طرز وحشتناک و رعب انگیزی کیوتی
اینم خب یه نوعه ترسناک بودنه دیگه!

دل پیبری دیگه((:♡♡♡
خو الان من با این فاصله یکار کنم؟(:
دلم می خواد بغلت کنم کوچولوی عمو^^

^.^
منم منم
عمویی من هم سرِ سینارو میخوام هم اگه زحمتی نیست یه نوتلا .. اگه از کوچولو هاشم باشه من راضیم
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(24-10-2020، 12:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 12:36)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل میبری دیگه((:♡♡♡
خو الان من با این فاصله چیکار کنم؟(:

^.^
منم منم
عمویی من هم سرِ سینارو میخوام هم اگه زحمتی نیست یه نوتلا .. اگه از کوچولو هاشم باشه من راضیم
^^
تنشو چیکار کنم؟
چشششششمممممممD:
من برم نهارمو بخورم با سر سینا و نوتلا بیام دم خونتون^^
 سپاس شده توسط *VENUS*
(24-10-2020، 12:39)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 12:38)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
منم منم
^^
تنشو چیکار کنم؟
چشششششمممممممD:
من برم نهارمو بخورم با سر سینا و نوتلا بیام دم خونتون^^

دیگه تنشو نمیدونم
قربونت برم من که
نوش جون
فلا
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

دل پیبری دیگه((:♡♡♡
خو الان من با این فاصله یکار کنم؟(:

^.^
منم منم

نوتلا!میگن ناسالمه و چربی بالا و از اینا ..... 
درسته؟
 سپاس شده توسط *VENUS*
(24-10-2020، 12:43)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
منم منم

درسته؟
غلط کردن
کی گفته؟ اگه اینجوری بود من تا الان مرده بودم
(24-10-2020، 12:43)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^.^
منم منم

درسته؟

خیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
من برم دیگه کم کم
بوس به کلتون
خدافظ
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(24-10-2020، 12:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 12:43)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته؟
غلط کردن
کی گفته؟ اگه اینجوری بود من تا الان مرده بودم
 غذای صبح و شب شده پسTelegh_01 ولی جدی حرف زیاده دیگه 
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(24-10-2020، 12:31)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 12:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقتم خوبه!
بچم هم هنرمنده هم زیبا هم خوش سلیقه هم باهوش
از هر انگشتت هنر میریزه!

سینا رو میکشی لطفا؟
امشب در خونشونم=>
منتظرتم :دی
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(24-10-2020، 12:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته؟

خیر

عجیب شایعه می سازن:/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان