امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

(24-10-2020، 19:53)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:52)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ایش|:
ن بابا خوابگاه کجا بود|:
تهران تو خونه بودم اینجا هم تو چپیدم|:
اه:/
خونه خوبه منتهی تنها|:

ن ن دیگه تنها دوس ندارمD;
خخخخ تف|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، سهَ‌ند
آگهی
(24-10-2020، 19:50)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:48)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف اینجا قلب رنگی رنگی ندارهAdore

جررررررررررTelegh_01

2 کفتر عاشق!!اوه مای گاد چ رمانتیک!

هر وقت فهمیدی تو کار بزرگترا نباید دخالت کنی اونوقت بیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(24-10-2020، 19:52)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:50)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررررررررTelegh_01

دقیقاTelegh_01

ااجی میبینی!

ماشالا بزنم ب تختع چقدم ب هم میان

اجی دلم ضعف میرع واسع نی نی شون!ای خدا ماشالا خدا حفظش کنع25r3025r30495

(24-10-2020، 19:54)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:52)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دیگع فرشتع با فرشته فرق میکنه!

خود دانی از من گفتن!

نه اتفاقا اون ذاته که عامل خطا میشهD;
شما گفتی مام شنیدیم حاجی:>

ارع میدونم میدونم!ط ب روم نیار Dodgy
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _leιтo_
(24-10-2020، 19:55)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:53)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه:/
خونه خوبه منتهی تنها|:

ن ن دیگه تنها دوس ندارمD;
خخخخ تف|:
راس میگی شبا یوقت لولو میاد((: جن!
اه اه تفیم کردی:>
دو شب پیش خواب مومو رو دیدم((: رو صندلی مامانم نشسته بود با گوشی ور میرفت=v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-10-2020، 19:55)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررررررررTelegh_01

هر وقت فهمیدی تو کار بزرگترا نباید دخالت کنی اونوقت بیا

ژونننننن

نکشیمون بزرگتر
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آرمییییییییییییییییی...بعد ب حساسیت میرسمTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
(((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(24-10-2020، 19:56)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:54)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهت افتخار می کنم!:>
من به وجود اومدم برای اینکه به رو بیارم=v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-10-2020، 19:57)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمییییییییییییییییی...بعد ب حساسیت میرسمTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

ن عزیزم چرا خجالت میکشی دورت بگردم؟؟

خجالت نکش راحت باشین
 سپاس شده توسط _leιтo_
(24-10-2020، 19:56)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 19:52)!...Lavin...! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاTelegh_01

ااجی میبینی!

ماشالا بزنم ب تختع چقدم ب هم میان

اجی دلم ضعف میرع واسع نی نی شون!ای خدا ماشالا خدا حفظش کنع25r3025r30495

مبارکههههههه
23
 سپاس شده توسط Emmɑ
(24-10-2020، 19:59)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بهت افتخار می کنم!:>
من به وجود اومدم برای اینکه به رو بیارم=v

قربانت!ب خانوادع سلام برسونین

سلامت باشین زنده باشین قربان شما

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان