امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

@ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ

چطوری زندگیش؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(24-10-2020، 22:17)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ

چطوری زندگیش؟

دیگه نبینم ب عشقم بگی بیشعور..اصنم بیشعور نیس|:
از همه شما عاقلترهههههههههههه

خوبم عالللللی.تو خوبی؟D;

(24-10-2020، 22:12)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دانا ترین و متشخص ترین عضو انجمن گفت بیشور 

آفرین خوش اومد قشنگ گفتی497
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، م‍حمّد
چه لذتی داره برای کتاب انگلیسی چاقو بکشی((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-10-2020، 22:22)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 22:17)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ

چطوری زندگیش؟

دیگه نبینم ب عشقم بگی بیشعور..اصنم بیشعور نیس|:

خوبم عالللللی.تو خوبی؟D;

(24-10-2020، 22:12)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به دانا ترین و متشخص ترین عضو انجمن گفت بیشور 

ژوووووننننننن

عشقتت؟؟آشتی کردین واقن؟!من فک میکردم الکیع Undecided

شکر^-^

منم بد نیستم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-10-2020، 22:33)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 22:22)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نبینم ب عشقم بگی بیشعور..اصنم بیشعوربیشعور نیس|:

خوبم عالللللی.تو خوبی؟D;

ژوووووننننننن

شکر^-^

منم بد نیستم
اوهوم(((:
راستی ی چیزی تو دلمه دارم میترکم بهت بگم|:
ولی از عاقبتش میترسممم|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
حَیرَتا.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-10-2020، 13:09)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "

مثلا قرار بودزنت شم14k

عی بابا :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(24-10-2020، 22:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 22:33)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووووننننننن

شکر^-^

منم بد نیستم
اوهوم(((:
راستی ی چیزی تو دلمه دارم میترسم بهت بگم|:
ولی از عاقبتش میترسممم|:

ن بوگو بوگو عزیزم Angel
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(24-10-2020، 22:36)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-10-2020، 22:35)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم(((:
راستی ی چیزی تو دلمه دارم میترسم بهت بگم|:
ولی از عاقبتش میترسممم|:

ن بوگو بوگو عزیزم Angel

با اون نرو نرو
اون خراب است
اون خر است
اون یک لاشی است
او***
#یک پسر
(((:
(24-10-2020، 22:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2020، 13:09)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ɗєя_Mσηɗ

مثلا قرار بودزنت شم14k

عی بابا :v
نه دیگه شوهرت میشم کوچولو:>

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان