امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

(25-10-2020، 13:42)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:41)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ن
خب خوبی چخبر؟
خوبم(:
فعلا خبری نیست.
دیشب سر یک صحنه قتل بودم.
قاتل از اون کله گنده هاس.

شکرررر
ایشالله خبرای خوب بشنویییی
جان13قاتل قتل13
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(25-10-2020، 13:44)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:43)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه من خیلی بازی دارم،وقت نمیکنم فقط بشینم پای یکی.

یکیو تموم کن بعد برو بعدی خب اینم بازیش یجوریه کلا داستانه یکسره باس تموم کرد
دیشب چهار صبح تا هفت صبح پایه وارزون بودم

(25-10-2020، 13:44)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:42)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم(:
فعلا خبری نیست.
دیشب سر یک صحنه قتل بودم.
قاتل از اون کله گنده هاس.

شکرررر
ایشالله خبرای خوب بشنویییی
جان13قاتل قتل13
(:
بله دیگه/:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ξrιc logιc
(25-10-2020، 13:43)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:42)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی48
تو خوبی؟Bc9

رفتی بخاطرم کوردی یاد گرفتی جوجو؟
خیلی بسیار

آری2
خداروشکررررررر44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
(25-10-2020، 13:46)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:43)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رفتی بخاطرم کوردی یاد گرفتی جوجو؟
خیلی بسیار

آری2
خداروشکررررررر44

عرررر*-*
الان فحش بدم میفهمی؟/=
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(25-10-2020، 13:44)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!...Lavin...!

ی حلقه طلایی اسمتو روش نوشتع میخام بیام دستت کنم بیای تو سرنوشتم Telegh_02  c24

ی حلقه ی طلایی
اسممون روش نوشته
برو بیار پاکش کنم
ک ریدی تو سرنوشتم
Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ ، سهَ‌ند
به قول اقا لاکپشته:
نوب سگ Waaaht
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-10-2020، 13:48)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:44)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!...Lavin...!

ی حلقه طلایی اسمتو روش نوشتع میخام بیام دستت کنم بیای تو سرنوشتم Telegh_02  c24

ی حلقه ی طلایی
اسممون روش نوشته
برو بیار پاکش کنم
ک ریدی تو سرنوشتم

عزیزم موز نخور درو کسی وانکن Undecided Telegh_01
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق
(25-10-2020، 13:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:46)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری2
خداروشکررررررر44

عرررر*-*
الان فحش بدم میفهمی؟/=

ن ن ن ن ن Big Grin
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند
ادب رو رعایت کن خانوم محترم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-10-2020، 13:50)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 13:48)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی حلقه ی طلایی
اسممون روش نوشته
برو بیار پاکش کنم
ک ریدی تو سرنوشتم

عزیزم گوه نخور درو کسی وانکن Undecided Telegh_01

بی ادب...خواستم فضا رو عوض کنممممممممممcry2cry2
(((:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان