امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

ستاره شیشم8
وای من غش40

(25-10-2020، 18:04)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 18:03)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم بهلول میخونم
بهترین کتابی ک تو عمرم خوندم
پیشنهاد میکنم بخونین

اها یادم میمونه
فعلا چهاراثر از فلورانس میخونم
تابستون خوندمش
اونم خیلی خوبههههههه
ی کتاب دیگم بود خیلی خوب بود..یادم نیس|:
1400یا400راه برای شکوفایی
دقیق یادم نیس..اونم خوبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
آگهی
(25-10-2020، 17:47)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحرفید...
چقدر ساکتید همه سرا تو کتاب

این شقایق هم فقط میلایکه 
بحرف عشقم

شیر موز:|
فقط شیر موز منصور
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ξrιc logιc
(25-10-2020، 18:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 17:47)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحرفید...
چقدر ساکتید همه سرا تو کتاب

این شقایق هم فقط میلایکه 
بحرف عشقم

فقط شیر موز منصور

جات خالی الان شیرموز زدم بر بدن 
چ ربطی داش حالا Telegh_01
(25-10-2020، 18:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره شیشم8
وای من غش40

(25-10-2020، 18:04)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها یادم میمونه
فعلا چهاراثر از فلورانس میخونم
تابستون خوندمش
اونم خیلی خوبههههههه
دقیق یادم نیس..اونم خوبه

عاهاD: من خبلی کتاب خون نیسنم اما سعی نیکنم هر چن وق یبار یه کتابی تموم کنم 
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-10-2020، 18:11)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 18:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط شیر موز منصور

(25-10-2020، 18:04)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره شیشم8
وای من غش40

تابستون خوندمش
اونم خیلی خوبههههههه
دقیق یادم نیس..اونم خوبه

عاهاD: من خبلی کتاب خون نیسنم اما سعی نیکنم هر چن وق یبار یه کتابی تموم کنم 
کتاب خون بشین
خیلی خوبه...
(((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، Ξrιc logιc
(25-10-2020، 18:11)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط شیر موز منصور

کوفت بخوری:|
نآشناس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، شـــقآیــق
(25-10-2020، 14:31)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 14:26)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

16 بود/=
تو اکسو کای فقط بالا بود))=
مگه پادشاه کی پاپ اکسو نیس؟/= پس این چیه؟/=

ن کی گفته ؟ :/
بحث روکش نده دعوامون میشه :/

اگه تو گوگل سرچ کنی اکسو تو ویکی پدیا لقبای اکسو رو پادشاه کی پاپ و بهتین بوی بند جهان زده
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
(25-10-2020، 18:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خب...
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
شقا شقا شقا شقا
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-10-2020، 18:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2020، 18:20)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خب...

من شیر موز دوس دارم
الانم خونع لش دارم
موزم نداریم:|
نآشناس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(25-10-2020، 18:26)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شقا شقا شقا شقا
جون جون جون جون
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان