امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۵ ≈

دلم دریا میخواد
 سپاس شده توسط *VENUS*
آگهی
(.__.)
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
kaffe2
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(26-10-2020، 11:01)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2020، 10:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا ! O_O
نباید اینجوری جواب میدادی!
باید میگفتی : نههههه این چه حرفیه! معلومه که دلِ منم تنگ شده!!
نه اینکه ایموجی خنده بفرستی .__.
دله منم تنگ شده بود باهوش جون (. .*)

*-*
امروز سر کار نرفتی؟

(26-10-2020، 11:19)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم دریا میخواد

منم!
شمالیای *** -__-

(26-10-2020، 11:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2020، 11:05)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو تو اتاقت به کارای بدت فکر کن  -_-

برم تو اتاقم تنها بر نمیگردم=v
حالا تصمیمتو بگیر
برم یا نرم؟!

منظورت چیه؟ o_O
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *Aɴѕel*
بچه ها عکس خور خراب شده باز
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(26-10-2020، 11:34)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه من که درسته
(26-10-2020، 11:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2020، 11:19)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم دریا میخواد

منم!
شمالیای *** -__-

هوییییی

خودتی Angry

(26-10-2020، 11:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2020، 11:34)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسه من که درسته

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ghoran-nohom-man.png

این لینکو باز کن
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(26-10-2020، 11:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2020، 11:01)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دله منم تنگ شده بود باهوش جون (. .*)

*-*
امروز سر کار نرفتی؟

سر کارم الان :x

(26-10-2020، 11:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا تصمیمتو بگیر
برم یا نرم؟!

منظورت چیه؟ o_O
منم نفهمیدم Telegh_01

بچمون فاز مریم مقدس گرفته فک کنم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*

منم!
شمالیای *** -__-
من بچه شمالما|:

(26-10-2020، 11:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(.__.)

(((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، B I N A M ، *VENUS*

حالا تصمیمتو بگیر
برم یا نرم؟!

منظورت چیه؟ o_O

=v
میرم داخل اتاق
اما با یکی از تو اتاق بر میگردم
هیچکس تنها نیس(:
همراه اول
[/quote]
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان