(08-11-2020، 16:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2020، 16:34)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ای جاااانم. (((: آملی *_*
^.^
ار ار
(08-11-2020، 16:35)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها باید بزرگ شن به هر حال
بچه نداریم اینجا-_-
(08-11-2020، 16:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-__-
مگع من بچم؟):!
تو بچه منی ! -___-
(08-11-2020، 16:47)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2020، 16:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظورت چیه؟ .__.
منظورت فلشه دیگه؟
اقا حالت بهتره ؟
آره فلش
بله بله، من حالا حالا ها نمیمیرم، از دستم خلاص نمیشه هیچکس
^.^ خوشحال شدم !
از فلشم بری خیلی بوزینه ای ! -___-
(08-11-2020، 16:50)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-11-2020، 16:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالم خیلی خیلی بهتره .. امروز تولد دومادمونه ^.^
دارم واسش کیک درست میکنم
تو چطوری ؟
خداروشکر .. به به. عکسشو بذار تموم که شد. *_*
منم خوووبم، هرچند دارم از دوری و دلتنگی دق میکنم، و درسهای نخوندهم هم مثل آینهی دق شدن. >_<
آخ صنممم منم میخوام حذف ترم کنم این ترمو ! نمیکشم دیگه
واقعااااا خیلی روهم جمع شده