امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388

(08-11-2020، 17:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شوهر میخام تو روخوداcry girl

-___- نه !

مردا خوب توشون نیست وگرنه نشون میکردم یکیو واست
ولی متاسفانه هیچ پسری نیست که لیاقت دختر عین ماهِ منو داشته باشه!

میشه برام شوهر بگیری8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
خدایا اینو محو کن محوووو شفتم کرد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(08-11-2020، 17:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمایش دوست دارم *.*
منممممممم*------*

من ۳ سال مدرسه تئاتر بودم . هر سه سالم تو کشور اول شدیم منم بازیگر اول شدم ^.^
بعدشم قرار بود واسه یه کار با استاد تئاترم برم کیش که تو برنامه های دانشگاهم یه مشکلی پیش اومدو کلا باعث شد از زندگی عقب بمونم >_<
خلاصه که تئاتر همیشه حسرت زندگیمه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(08-11-2020، 17:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق شوهر داشتنم نداری ! -__-
شوهر بده! فقط واست ناراحتی میاره

کی میخوای سیاست داشتن یاد بگیری بچه؟
باید اول خودشو بندازی تو بغل یکی، اون موقع دیگه نمیتونه بهت چیزی بگه چون خودشم داره همون کارو میکنه  20
گفتگـو آزاد نسخـ ـه 388 13
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 17:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیمیا کیه ؟ پروانه کیه ؟ هان ؟ ^.^
قبلا بیشتر نسبت به کلمه ی بوزینه ری اکشن نشون میدادی ! خیلی بیشتر در واقع .__.
پوست کلفت شدی lol

اینجا که نمیشه گفت کی کیه، فقط پی وی تلگرام ((((:

طی این سال ها فحش زیاد خوردم، خیلی خیلی پوست کلفت شدم دیگه D:

نشیمنگاهیم تاثیری نداره دیگه؟

(08-11-2020، 17:19)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___- نه !

مردا خوب توشون نیست وگرنه نشون میکردم یکیو واست
ولی متاسفانه هیچ پسری نیست که لیاقت دختر عین ماهِ منو داشته باشه!

میشه برام شوهر بگیری8

من میگم نره تو میگی بدوش ! -__-
نههههه ! به بابات بگو
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، esiesi
(08-11-2020، 17:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید اول خودشو بندازی تو بغل یکی، اون موقع دیگه نمیتونه بهت چیزی بگه چون خودشم داره همون کارو میکنه  20

از بس این بغل اون بغل رفتم خستع شدم:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(08-11-2020، 17:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:17)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منممممممم*------*

من ۳ سال مدرسه تئاتر بودم . هر سه سالم تو کشور اول شدیم منم بازیگر اول شدم ^.^
بعدشم قرار بود واسه یه کار با استاد تئاترم برم کیش که تو برنامه های دانشگاهم یه مشکلی پیش اومدو کلا باعث شد از زندگی عقب بمونم >_<
خلاصه که تئاتر همیشه حسرت زندگیمه

گااااد*-*
پیشمااااام ایول^^
اخی): چرا حسرت خودم برات خاطره میکنمش
(08-11-2020، 17:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موذیو نگا (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، esiesi
(08-11-2020، 17:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-11-2020، 17:19)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه برام شوهر بگیری8

من میگم نره تو میگی بدوش ! -__-
نههههه ! به بابات بگو
بابام کیع.-.؟
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(08-11-2020، 17:22)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بس این بغل اون بغل رفتم خستع شدم:|

منظورت چیه O_O
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان