امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

Star 
(05-01-2021، 19:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:07)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش.-.
اهان بعضي زبان تند دارن در كل نسبت به سليقه اي اعتقاد و اطلاعات  ندارند!!
 ولي نوبت به خودشان مي رسد به بچگي خود تاحالا ميرسند به زبان تعريف:/
 محتاط به طريق من (: آفرين بهت

آری گویا شما راست می‌گویید ای بزرگوار
ولی به نظر من سلیقه شون هرچی باشه خوب یا بد نباید توی جمع یا هرجای دیگه تیکه انداخت
باید به کسی هم که بهش تیکه میندازیم نگاه کنیم کیه؟ چیه؟ چندساله؟
ولش بابا با حرفای ما هیچی نمیشه:/

بلي واقعا..لطف داري*.*
 خب بعضي بند زبان شان با خودشان نيست:/
 خب در نظر اين حرفاا قابل فهم است نه اين كه آموزش بدهيم (خود يارو باس بفهمه)
 بذار خوش باشند تا خوشي خفه شان كند.-.
 سپاس شده توسط ραтяιcια
آگهی
(05-01-2021، 19:16)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:15)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان دو روزه که نیستم

خب نيستي دليل نميشه كه مضحك باشي:/
جمع كن اين حرفارو..(:

خفه نمیشم
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(05-01-2021، 19:18)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:15)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری گویا شما راست می‌گویید ای بزرگوار
ولی به نظر من سلیقه شون هرچی باشه خوب یا بد نباید توی جمع یا هرجای دیگه تیکه انداخت
باید به کسی هم که بهش تیکه میندازیم نگاه کنیم کیه؟ چیه؟ چندساله؟
ولش بابا با حرفای ما هیچی نمیشه:/

بلي واقعا..لطف داري*.*

ولی بچه هایی که داره بهشون تیکه میندازه واسم عزیزن
دلم نمیخواد :/
با اینکه کیپاپر نیستم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(05-01-2021، 19:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:11)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فنرم در میره اگه کیفم خیلی کوک شه =|

منظورتو نفهمیدم؟؟؟

یه بخش از اهنگه....ولی منظورم اینکه اگه اینجوری که شما میگید باعث تحریک هرچه بیشتر میشه...فنرم درمیره!
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(05-01-2021، 19:19)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:16)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب نيستي دليل نميشه كه مضحك باشي:/
جمع كن اين حرفارو..(:

خفه نمیشم

:/ خود داني صلاح خويش
(05-01-2021، 19:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:16)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورتو نفهمیدم؟؟؟

یه بخش از اهنگه....ولی منظورم اینکه اگه اینجوری که شما میگید باعث تحریک هرچه بیشتر میشه...فنرم درمیره!

گفتم که در جریان باشن همین...
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط Prometheus
(05-01-2021، 19:22)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:19)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه نمیشم

مشکلت اینه یکی مث نخواسته تورو نخبه ببینه
چون فقط بلده بهتر از من کلمه توی جمله بچینه :-)
Shocked 
(05-01-2021، 19:20)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:18)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلي واقعا..لطف داري*.*

ولی بچه هایی که داره بهشون تیکه میندازه واسم عزیزن
دلم نمیخواد :/
با اینکه کیپاپر نیستم(:
 دقيقا ميفهمم چه حسي داري...
 اهم در حد حرف باشه خوبه وگرنه ما معلم نيستسم كه ادب ياد بديم خودشون باس بفهمن..(:
 سپاس شده توسط ραтяιcια
(05-01-2021، 19:22)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم که در جریان باشن همین...

یس.....التماس تفکر!
 سپاس شده توسط ραтяιcια
Shocked 
(05-01-2021، 19:24)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-01-2021، 19:22)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلت اینه یکی مث نخواسته تورو نخبه ببینه
چون فقط بلده بهتر از من کلمه توی جمله بچینه :-)
 به مشكل نمي رسه مطمئن باش.
 چيدن جمله فهم ميرسونه نه ادعا و به قول تو كلمه توي جمله چيدن و كنارهم گذاشتن:/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان