امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(08-01-2021، 22:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:40)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان بنت میکنه ها خخخ D:
129f
هق:/
من بچه خوبیم:/

اوقی :/
حاج ممد دلش سوخت D:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(08-01-2021، 22:43)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:41)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا جوابمو بده

خواهش/:
اون ها
بی ادب مرگ بر کودکان خودت
اون ک نمیتونه کری کنه/:

:/
این:/
بی تر ادب:/ کودکان من مظلوم اند:/
چرا میتونه:/ روحرف من حرف نزن:/

اونن/:
کودکان من مظلوم تر/:
عا باش بفرس/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(08-01-2021، 22:42)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:40)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از کدام سوی میایی؟ که اگر نیایی *@#%×¥  #@+¥%
چون روحیه جوونا یکم لطیف تر شده قسمت اخرشو تغییر دادن.

اوه اوه قلبم تپش گرفت :/ چقد جوونای ما پای این جنمله خودزنی کردن /:

اره حاجی. اون روز رفیقم بدون سانسورشو گوش کرد.. بعدش شروع کرد به خوردن افراطی آستامینوفن و اور دوز کرد Bf1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Prometheus
(08-01-2021، 22:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:30)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره رشتم تجربی قردا ساعت 7 صبح امتحان زیست دارم

...بفرست شاید بتونم کمکت کنم....
من ساعت 9 ریاضی دارم :/ یلد نیستم هیچی :/

نه بابا ممنونم وقتش خیلی کمه درسو خوب بلدم بیست میشم

باشه بفرست چند وقت پیش ریاضی داشتم  میتونم  بهت کمک کنم
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط @ساحل@
(08-01-2021، 22:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 21:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
استاد سلام
چ خبرا Smile

سهلام شاگرد

چطور مطوری ؟

عژبببب ... موگم من تا حالا زیاد نیومدم اینجا تازه عضویدم یه وخ سوتی ندم... *-*

ممنون خوبم
خخخخخ سعی کن ندی
(08-01-2021، 22:45)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:32)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

...بفرست شاید بتونم کمکت کنم....
من ساعت 9 ریاضی دارم :/ یلد نیستم هیچی :/

نه بابا ممنونم وقتش خیلی کمه درسو خوب بلدم بیست میشم

باشه بفرست چند وقت پیش ریاضی داشتم  میتونم  بهت کمک کنم

ممنون *-*
فردا میفرستم ....
موفق باشی تو امتحانت ^-^
عااااام... فک کنم سوتی دادم...نمد :/

بنده رفع رحمت مینمایم شاگردم که معلوم نیس کجا بیده

عام... بای *-*
(08-01-2021، 22:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخر نفهمیدم خوبید یا نه:/
نه کافی نیست باید وجه اشتراک زیاد باشه
نباید فرقی باشه://
فردا امتحان جامعه شناسی داریم. از اونجایی که از اول سال یه کلمه هم نخونده بودم تصمیم گرفتم بخونم، سه چهار درسو (از روی درسنامه شاد) بصورت خیلی خیلی سطحی خوندم... اخرشم گفتم گور بابای درس :/ مهم کنکوره که تا اون موقع ان شاء الله یاد میگیرم :/ الان حالم خیلی خوبه :/
تا جایی که یادم میاد کاربرای عادی میتونستن پیام خصوصی ارسال کنن . عالی نیست؟ Telegh_08
:/ مادر بنده جامعه درس میده اگه جریت داشتم بهش میگفتم کمکت کنه:/
آری کنکور مهم تره:/
خداروشکر که خوبی:/
:/// چه عالی چه خوب واییی :/ وی ذوق مرگ شد:/
(08-01-2021، 22:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهلام شاگرد

چطور مطوری ؟

عژبببب ... موگم من تا حالا زیاد نیومدم اینجا تازه عضویدم یه وخ سوتی ندم... *-*

ممنون خوبم
خخخخخ سعی کن ندی

ها پس اومدی
سعیمو میکنم :/
(08-01-2021، 22:43)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 22:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

129f
من بچه خوبیم:/

اوقی :/
حاج ممد دلش سوخت D:

دلشو سوزوندم:/
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان