09-01-2021، 14:43
هعییی دلم برا آبجیم تنگ شده
ولی اخلاقش خیلی سگی شده
کاش برگرده به چند هفته پیش
هوففففف
شتتتتتت واقعا شتتتتتتت
ولی اخلاقش خیلی سگی شده
کاش برگرده به چند هفته پیش
هوففففف
شتتتتتت واقعا شتتتتتتت
|
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ |
|||||||||||||||||||||||||||||
هعییی دلم برا آبجیم تنگ شده
ولی اخلاقش خیلی سگی شده کاش برگرده به چند هفته پیش هوففففف شتتتتتت واقعا شتتتتتتت
اخ اخ ضعف کردم برم ناهار بخورم باز میام
![]()
09-01-2021، 14:45
(09-01-2021، 14:43)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نوش جان =\
(09-01-2021، 14:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاگرد من هی میگم باهاش بحرفمممم اخلاقش بدرسته؟؟مگ جواب میدی خو بحرفم یا ن عایا بعدشم خو شاگرد یه نمه صبر داشته باش بالاخره دختره تو سن بلوغه... دقت کردی من جدیدا خعلی عصاب سگی شدم تا یکی یه چی میگه عینهو خروس جنگی میپرم بهش ؟ 0-0 خو طبیعیه شاگردکم صبر و تقوا پیشه نما *-* (09-01-2021، 14:43)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زود بیا آجی *-* ![]()
09-01-2021، 14:48
(09-01-2021، 14:43)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به سلامت خدانگهدار
09-01-2021، 14:51
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2021، 15:18، توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ.)
@صباnafas
WoOooOw^.^
مـــــــرسـی صبـا جون از اینکه ایقدر آن تایمـ تبریکـ گفتـی ♥
و بـه یـاد بـودی ایشـالا تو خوشی هـات جبران کنمـ کلی مـآچ یو♥
عـآشق هواپیمـاعه شدمـ لعنتی
خیلـی قشنگــــــــــ بود شعرت
واقعا شرمندم کـردی عـزیزمـ
مرسی که به یاد بودی
عجب کادوی توپی مدیونی فک کنی بهت میدم ^.^
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
beautiful gril رویا لعنتی عاشق کیکه شـدم عجب چیزیه
مرسی عشقمـ که ادکلن مورد علاقمو گذاشتی ایشالا واقعی بخریش برام :/
خیلی دوست دارمـ مرسی که هستی
@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ჩяσOσкєη ժяєαм یـــاسی ^ـــــــــــــ^
مــرسی بیبی
آی لایوووو سـو مـآچ
ایشالا جبران کنمـ♥
عـاشقتمـ♥
09-01-2021، 14:57
عاممم... اهم اهم
منم برم یه چی بخورم شهید نشم 0-0 *وی دروغ میگوید زیرا میرود اتک ببیند* خعبببب دیگه مراحم نشم ![]() بای تمام افرادی که در این مکان حضور دارید *-*
09-01-2021، 15:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2021، 15:02، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
به این در اگر در بند در مانند
09-01-2021، 15:02
نخیر اخلاقت خوبه
ازش متنفرم دوسش دادم میخوام برگرده دیگه نمیخوام پیشم باشه اه مثل این آهنگ I need U شدم ولی باید عادت کنم ولی یه خواهر میخوام برام یه خواهر بخر استاد ![]()
(09-01-2021، 15:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قربانت شاگرد &^& *-* *-* &^& اه هی منم مرض شکلک گرفتم با جوابای تو شکلک میدم :/ مطمئنی ؟؟ اینجوری دیگه آجی رهایی وجود نداره ها شاگرد ... &^& امممممم والا نمدونم گزینه که خعلی هس نازگلکم مامان پارمیسکم (اینجوری میشی داییم ![]() دیگه عااام... شیوید سنسه که استاد منه ولی فک نکنم بشناسیش ![]() فلفلکم (فلورا) آیلار و مایتابش آجی آلما این همه گزینه شاگرد... کدومو بدم ؟؟ ![]() واقنی دیگه نمیخوای رها آجیت باشه ؟؟ هخخخخخخخخ &^&
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|