09-01-2021، 21:30
عاااااااام... سلاااااااااام ملت *-*

|
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ |
||
09-01-2021، 21:30
عاااااااام... سلاااااااااام ملت *-*
![]()
09-01-2021، 21:32
@sehun
ولی جدا از شوخی این شماره رو از بچه ها گرفتم میگن مال سهونه ببین چی میگه. سرکاری نیست.821991183516
09-01-2021، 21:36
(09-01-2021، 21:30)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. علیک سلام (09-01-2021، 21:18)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهر کوچولو عمتهههههه شاگردددددد من خیلیم بزرگممممممم این صد بااااااااااار اصن هوار بار میگممممممم مهدیییییییییییییییین مهدییییییییییییییییییین مهدیییییییییییییییییییییییین درووووووووووود بر شیپ مهدیییییییییییین زنده باااااااااااد مهدیییییییییین *وی پشت سپر قایم میشود* هر چی بگی خودتییییییی شاگردددددددد
09-01-2021، 21:38
@"Mahdi 1381"
هویییی مهدییی کم اون کلمه رو تکرار کن منظورم اون خواهر کوچیکه رو که یادم نیست رو تکرار کن یه دفعه دیدی خواهرتو به نام خودم زدم :/ بلی من از حسودان قدیمم (09-01-2021، 21:38)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایموتو مظورته شاگرد؟ 0-0 واه واه واه عژبا انگار من برگ هویجم مگه من ماشینم که به نام خودتون میزنیییییین نچچچچچچچچ استاد مادییییییییییییی به نام هیشکی نبیدهههههههههه بنده آزاد و رها بیدمممممم بعله بعله اینو قبول دارم تو از حسودان قدیمی شاگرد بعله بعله ![]()
09-01-2021، 21:45
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2021، 21:48، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
(09-01-2021، 21:40)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عجبببب پس تو رهایییییییییی بی ادب بی تربیت با احساساتم بازی کردی؟؟ میکشمتتتتت آره آره همون ایموتو ![]() نه استاد تو برگ هویج نیستی تو خود هویجی ![]() راستی مهدی تا جواب اون سوالم "تو که میگی خواهر مجازی بده پس این ایموتوت چیه؟" رو ندی حق نداری غیرتی شی (09-01-2021، 21:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خو عااااااااااام نح بابا مگه رها اینجوری میحرفه 0-0 ![]() خو نه من آزاد و.... آزادووووو امممم چی بوووووووود آها خو مستقل و بلند پروازم چمد 0-0 ![]() *وی میرود در گوگل سرچ کند معنی شاگرد در ژاپن چه میشود* من هویجمممممم شاگردددددد پس توعم گلابیییییییییی شاگرد گلابیییییییی بی ادببببببببب
09-01-2021، 21:50
(09-01-2021، 20:27)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اه حیف شد؛فک کردم پیداش کردم ![]()
راستیییییییییییی شاگرد گلابییییییییییی
شاگرد به زبون ژاپنی میشه گاکوسه ولی گاکسه تلفظ میشه خوبه دیگه شباهتم که به کوسه دارییییییییی مماخ بزرگ ، دندونای تیز ، تیکه پارمون نکنیییییییی ![]() یاه یاه یاه یاااااااه گاکسه گلابیییییییی XD ![]() | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|