امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(10-01-2021، 11:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیننننننننننن اینجا یه جای عمومیه بی تر ادب
اومدم:/
آفرین:/
پشه برسرت:/
عه خوبه
اسم به این قشنگی
یئنردسمطئزمیئ:/

خودتی/:
/:
/:
زنبور بر سرت/:
آره
کجاش قشنگه اسم پسرای من قشنگتره
ادهدنحد/:
عمته:/
گوزن شیری برسرتت:/
نخیرم خیلییی قشنگه اسما من:/
ذالربلی:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
آگهی
(10-01-2021، 11:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:32)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گِل تو سرت عشقمBl8

اووووو Telegh_01
پسرامو دیدی؟

همینای ک عکسشون تو امضاته؟._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط _sehun_
کسی به من اهمیت نده ها...
من برم میدون جنگ تا خبرم بیاد...
و دیگر هیچ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(10-01-2021، 11:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:29)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دقیقا ممد و متین خعلی خوبن
اونم عمل کرد دیدی؟؟؟  Undecided  Undecided

ار ار:/
خیلی ضد حال خوردم
اون دماغش خوب بود:/
بعد همه چرا بعد اینکه نیکا عمل کرد شروع کردن به عمل کردن:/
عسل عمل کرد
رومینا عمل کرد
عباس فیلر کرد
مهدیسم عمل کرد
:||||||

وایییی عسل خیلی رومخه خیلی
یه فیلم دارم ازش قبل عملش
باید ببینیش فقط/: داغون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-01-2021، 11:37)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:34)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووووو Telegh_01
پسرامو دیدی؟

همینای ک عکسشون تو امضاته؟._.

ن اونا ک اکسون
پسرای ناقصم
ته جون
سهون
سی هو
و جون کی/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
تمومی نداره
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴ 203
(10-01-2021، 11:36)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:33)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتی/:
/:
/:
زنبور بر سرت/:
آره
کجاش قشنگه اسم پسرای من قشنگتره
ادهدنحد/:
عمته:/
گوزن شیری برسرتت:/
نخیرم خیلییی قشنگه اسما من:/
ذالربلی:/

/:
گاو بر سرت/:
نخیرم مال من بهتره/:
اقهعخاذن/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(10-01-2021، 11:38)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 11:35)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار ار:/
خیلی ضد حال خوردم
اون دماغش خوب بود:/
بعد همه چرا بعد اینکه نیکا عمل کرد شروع کردن به عمل کردن:/
عسل عمل کرد
رومینا عمل کرد
عباس فیلر کرد
مهدیسم عمل کرد
:||||||

وایییی عسل خیلی رومخه خیلی
یه فیلم دارم ازش قبل عملش
باید ببینیش فقط/: داغون
همشون فقط با آرایش قشنگن:/
 سپاس شده توسط ραтяιcια
ایموتو کجاست؟ ارمین

(10-01-2021، 10:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 10:07)1234567891011121314 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال کره ای ها هم سوسک میخورن یا فرهنگ چین درشون تاثیر گزار نبوده

نه باو
شاید نمد
فقط میدونم بعضیاشون سگ میخورن
رفتم اونجا میزنم پس کله شون میگم نخور بی ادب Big Grin
پسرام هم بخورن شب اومدن خونه اونقدر به بالش میزنم تا سگو بالا بیارن Big Grin

سگ؟ کره ای ها به غذا های زنده علاقه دارن بیشتر مواد غذایی دریاییشون زنده به فروش میرسه و خود خریدار طبخ میکنه. مثل خرچنگ و این جور چیزا

البته همون تازه
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(10-01-2021، 11:01)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-01-2021، 21:49)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی ^^

(09-01-2021، 10:03)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسیار جالب ممنون ^^

یعنی اونقدر جالب بود که دوبار تشکر کردی؟  Telegh_02

هااااا نمدوم والا *-*
شاید حواسم نبیده فک کردم کامت ندادم..شاید جالب بوده دوبار دادم... شاید سوتی دادم... نمد *-*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان