امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

(13-01-2021، 17:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد بد به حسین که غریبه س سپاس میدی ولی به من که....
هعیییییی

شنیدی چی شدع؟:/

موضوع در مورد بی تی اسه
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷ ، ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(13-01-2021، 17:06)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارسالام و موضوعامD:

هعیییی باباخفن D;
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(13-01-2021، 17:09)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:05)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میمیرم واسش )= Bb6

بیا اینجا ما نصف شبا میریم کوه به اسمون نگاه میکنیم و بهمن میزنیم *-*

لعنتی... دلم خواس .... )=

این راشا_رپ + دو نقطه کیه دیگه؟:| 
فیکتو میزنن حاجی!؟ انقد معروف شدی؟ D=
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
(13-01-2021، 17:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییی

شاگرد دست من نیست آخه یه وخ میشه بعضی وقتام نمیشه 0-0
الان بیا نمیتونستم دو تا بیشتر بدم برا تو ۴ تا شد Big Grin
دارم از درد میمیرم از مدرسه قرص داده بودن هر ماه یه بار بندازم
الان انداختم هم سرم درد میکنه.... دردااااا دلم هم قربونش برم هر از گاهی درد میکنه
موندم پام دیگه چرا د گرفت؟؟
(13-01-2021، 13:58)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 12:06)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿
جیمینا من نحسم از وقتی ک اکسو ال شدم اکسو ی آهنگ داد و الان دیگه هیچ آهنگی نداده/:
شتتتتت/:

اولن اینکه ربط نداره :/
دومن نگو اینجوری :/
سومن تقصیر اوناس ب ت چه ؟ :/ Heart

اولن داره
دومن میگم
سومن تقصیر اس امه ننداز گردن پسرام/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(13-01-2021، 17:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:09)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا اینجا ما نصف شبا میریم کوه به اسمون نگاه میکنیم و بهمن میزنیم *-*

لعنتی... دلم خواس .... )=

این راشا_رپ + دو نقطه کیه دیگه؟:| 
فیکتو میزنن حاجی!؟ انقد معروف شدی؟ D=

خخخخ چی فکر کردی؟
امینم بم پیشنهاد داد باهم کارکنیم قبول نکردم
(13-01-2021، 17:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییی

موضوع در مورد بی تی اسه

منظورت پیام مخفیه؟؟
اونقدر زار زدم .... بعدش کلا افسرده شدم تا الان
و همینطور تو شوکم
(13-01-2021، 17:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2021، 17:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع در مورد بی تی اسه

منظورت پیام مخفیه؟؟
و همینطور تو شوکم

نه بابا هیت دادن به نامحون
ولی شایعه بود
دهن ما سرویس شد رسما:|
(13-01-2021، 17:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع در مورد بی تی اسه

منظورت پیام مخفیه؟؟
و همینطور تو شوکم

عاغا چی شدهه؟بمنم بگید

(13-01-2021، 17:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت پیام مخفیه؟؟
و همینطور تو شوکم

نه بابا هیت دادن به نامحون
ولی شایعه بود
دهن ما سرویس شد رسما:|

شنیدم نامجون هم مثل شیو و جونگده زیاد هیت مکیگیره):
درسته؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان