امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8

(24-01-2021، 14:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:26)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ندیدم!!!!

باورم نمیشه !

مگه داریم اصلا؟

اره داریم Big Grin
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط @ساحل@ ، شـــقآیــق
آگهی
(24-01-2021، 14:39)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:34)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد اهنگ خاطرات شمال افتادم  Exclamation

خاطرات شمال محاله یادم بره
این همه شورو حال محاله یادم بره

راست میگی اخ چه خاطره هایی با این اهنگ داریما
اون فیلم مسافرت رو یادته جای دریا شمال این اهنگ پخش میشد الان دوست دارم دوباره سی دی رو بزارم برم فیلمشو ببینم هیی مسافرت !! crying

خب حالا بیا اهنگشو میدم یه یاد خاطره کن فکر کن الان لب ساحل دریایی Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s17.picofile.com/d/8422572326/b8704df8-1329-4a5a-8a16-00d7b9794131/Khaterat_Shomal_Musicbazi_.mp3

*◄থৣDans la vie, les choses qui ont le plus de valeur sont celles qui n'ont pas de prix. থৣ►
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، دلارام1383 ، شـــقآیــق
(24-01-2021، 14:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:08)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاطراته جارو محاله یادم بره :/

برا خاله از درد جارو بگو._.
@ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ

مادر عزیز خودشو بزن قشنگ درک کنه :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(24-01-2021، 14:51)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا خاله از درد جارو بگو._.
@ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ

چیشم^^
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، شـــقآیــق
(24-01-2021، 14:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:51)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیشم^^

بی بلا مامان خوشگلم (=
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(24-01-2021، 14:49)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:39)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگی اخ چه خاطره هایی با این اهنگ داریما
اون فیلم مسافرت رو یادته جای دریا شمال این اهنگ پخش میشد الان دوست دارم دوباره سی دی رو بزارم برم فیلمشو ببینم هیی مسافرت !! crying

https://s17.picofile.com/d/8422572326/b8704df8-1329-4a5a-8a16-00d7b9794131/Khaterat_Shomal_Musicbazi_.mp3

دستت درد نکنه میدونی چند وقته همچین ترانه هایی رو گوش ندادم
نظرت چیه این اهنگو بخونم Big Grin Big Grin وای خدا فکرشو بکن الان دارم میخونم با خودم Big Grin Big Grin خخخ
اصلا حال و هوام عوض شد کاش بشه برگشت به اون موقع crying
==================

===================
(24-01-2021، 14:59)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:49)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت چیه این اهنگو بخونم Big Grin Big Grin وای خدا فکرشو بکن الان دارم میخونم با خودم Big Grin Big Grin خخخ

راستی یه خبر میای بریم تولد بهداد ؟

*◄থৣDans la vie, les choses qui ont le plus de valeur sont celles qui n'ont pas de prix. থৣ►
 سپاس شده توسط دلارام1383 ، شـــقآیــق
(24-01-2021، 15:08)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 14:59)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه یکدعفه ای کی گفته ؟ عمو گفت باهم بریم؟ من نمیدونستم تولدشه امادگی ندارم تو چیکار کردی؟
==================

===================
(24-01-2021، 15:11)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-01-2021، 15:08)@ساحل@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه یکدعفه ای کی گفته ؟ عمو گفت باهم بریم؟ من نمیدونستم تولدشه امادگی ندارم تو چیکار کردی؟

نه الان زنگ زد گفت تا دوساعت دیگه بیاین منم نمیدونم بریم یا نه پوفففف گفت زیاد نیست 10 .20 نفرن حالا تصمیم اخرو تو بگیر

سپاس شده توسط دلارام1383 ، شـــقآیــق
پس مامان بابا شوهر بچه من
کی هست؟p3363cy:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان