امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۰

(30-01-2021، 16:03)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:01)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه ):

الهی دورت بگردم
واقعا نمیدونم چی بگم
امبدوارم در اینده این مشکلات حل بشه
و بهترین چیزایی رو ک میخوای بدست بیاری ..♡
اگ‌کمکی از دستم بر میاد بگو
مث خواهر بزرگترت منو بدون
اینو جدی گفتم^_^

(30-01-2021، 16:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مازندران ؛
به گفته ی دوستام که اومدن شمال ؛ دخترای شمالی همشون خوشگلن :///

اها خوبه والا شانس دارین Big Grin
اما خو جدی همه زیبایی خاص خودشون رو دارن هیچکس زشت نیست
چه جمله ی کمیاب و زیبایی Heart

نه تو که لطف داری همیشه فقط این دهن آوا رو یجور بسته نگه دار نزار اذیتم کنه به حرفای تو گوش میکنه dit
 سپاس شده توسط βάરãɲ
آگهی
(30-01-2021، 16:00)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار خوبی نکنم که نمیشع....
میشم مثل قبلم.
کسی تحملم نمیتونه بکنه...
فضای مجازیمو نبین تو دنیای واقعی روزی صدبار نفرین مرگمو میکنن (:

آخ جون چسناله *-*
اه اه اه چرا واسه اینجا یه شکلک پفیلا به دست نزاشتن؟؟۰-۰ خعلی حیاتیه که ۰-۰ :///
ولی  اهم اهم با اینکه عاشق اینجور فاز غمم ولی خودم هیچوخ نمیتونم عینهو آدم فاز چسناله بگیرم ۰-۰://// ولی پیف پوف اه اینجا جای چسناله نیس فرزندانمم ۰-۰
انرژی منفی ندهییییید ۰-۰
شاد باشییییید ۰-۰
از غم آزاد باشییییید ۰-۰
خود را دوس داشته باشیییید ۰-۰ :/

ممنون ک احساسات مارا قهوای کردی/=
بزار مهدی بیاد دمپایشو بیاره^_^
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(30-01-2021، 15:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:42)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام با یک انسان حرف بزنم.
کسی هست که حرفای منطقی بزنه؟

من که خدادادی همش چرت و پرت میگم ۰-۰ ://
با یکی از دخترا صحبت کن ۰-۰ بدو میخام با طرف شیپت کنم ۰-۰ *وی دفترچه اش را آماده میکند ۰-۰*
شیپ چیه؟
(30-01-2021، 16:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:03)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی دورت بگردم
واقعا نمیدونم چی بگم
امبدوارم در اینده این مشکلات حل بشه
و بهترین چیزایی رو ک میخوای بدست بیاری ..♡
اگ‌کمکی از دستم بر میاد بگو
مث خواهر بزرگترت منو بدون
اینو جدی گفتم^_^

اها خوبه والا شانس دارین Big Grin
اما خو جدی همه زیبایی خاص خودشون رو دارن هیچکس زشت نیست

نه تو که لطف داری همیشه فقط این دهن آوا رو یجور بسته نگه دار نزار اذیتم کنه به حرفای تو گوش میکنه dit

فدات گلم
اونم دویت داره ک اذیتت میکنه
اگ نداشت بت محل نمیداد
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(30-01-2021، 16:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله خودم میدونم
این لقب طولانی رو نگو یا آرمی بگو یا آرمین یا هر چی دوست داشتی (:

خبه خبه پس عمل کن تا رستگار شوی فرزندم ۰-۰  
نمیخام خو تو دهنم نمیچرخه آنجل اویل ۰-۰ =/  Big Grin

(30-01-2021، 16:04)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.picc.ir/uploads/161118439968351.jpeg
آخ جااااااااااان *-*
دررررررد ۰-۰ خو دلم خوااااااس &^& ://// 17
باعش...

ببخشید dit
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(30-01-2021، 16:08)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با یکی از دخترا صحبت کن ۰-۰ بدو میخام با طرف شیپت کنم ۰-۰ *وی دفترچه اش را آماده میکند ۰-۰*
شیپ چیه؟

بچها این واقعا رباته/=
درک نمکنم
                               توهم زا نیست ...♡

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(30-01-2021، 16:08)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیپ چیه؟

هوچی فرزند رستگارم ۰-۰
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(30-01-2021، 15:54)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 15:52)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر از گاهیم که قاطی میکنم مقصر آواست
همش حرصم میده (:

*_*♡

(30-01-2021، 15:54)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
عجبا شانس اوردی
اره بخدا
بعد اون دیگه از خجالت مردم
پسره هم گاهی نگام ک میکرد اب میشدم

از اول کاری گند زدی وای
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(30-01-2021، 16:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبه خبه پس عمل کن تا رستگار شوی فرزندم ۰-۰  
نمیخام خو تو دهنم نمیچرخه آنجل اویل ۰-۰ =/  Big Grin

آخ جااااااااااان *-*
دررررررد ۰-۰ خو دلم خوااااااس &^& ://// 17
باعش...

ببخشید dit

درد ۰-۰ انقده مظلوم نبااااش ۰-۰ حس یزیدو پیدا میکنم ک به امام حسین آب نداد ۰-۰ =///
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، βάરãɲ
(30-01-2021، 16:08)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2021، 16:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات گلم
اونم دویت داره ک اذیتت میکنه
اگ نداشت بت محل نمیداد
حرفی ندارم dit
الان خوشحال باشم یعنی؟؟
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان