امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عجیب و ترسناک ترین عاشق و معشوق دنیا! +عکس

یکی از عجیب ترین ازدواج های در طول سال های اخیر بزودی در سوئد صورت می گیرد.
یک زن خون آشام که نامزدش را برای نوشیدن خونش کشت و یک مرد آدم خوار که همسر خود را کشت و گوشتش را خورد ، در یک بیمارستان روانی ، عاشق یکدیگر شده و می خواهند ازدواج کنند.

ایسکاین جانسن ۳۳ ساله و میشل گوستافسون ۲۳ ساله هم اکنون در مکانی با امنیت بالا به نام "کرسودن" نگهداری می شوند.

عجیب و ترسناک ترین عاشق و معشوق دنیا! +عکس  1

گوستافسون می گوید: من می خواهم، گلوی مردم را در مترو ببرم!
این خون آشام به دلیل ریختن خون یک مرد، در بیمارستان روانی به سر می برد. وی به نامزد سابق خود چاقو زد و سپس خون او را نوشید و مرد خون آشام هم سر همسر خود را با اره بریده و سپس خورده است.

جانسون می گوید: من عاشق میشل هستم و تا به حال کسی را به مانند او ندیده ام. من می خواهم یک زندگی بدون جنابت داشته باشتم. گوستافسون که شیطان پرست است، می گوید: ما می خواهیم با یکدیگر زندگی کنیم و سرگرمی های خود را دنبال کنیم.

ازدواج این دو تقریبا محال است. این دو قاتل با خودداری از رفتن به زندان، با اقامت در یک بیمارستان روانپزشکی موافقت کرده اند. گفتنی است، این دو محکوم به حبس ابد هستند.

میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
پاسخ
 سپاس شده توسط .:: S.M ::. ، mohamad66 ، cute flower ، ململ جوجو ، emo love ، helena ، j0oj0o ، amir1 ، ~SoLTaN~ ، (nasim) ، sfafs ، frozen✘girl ، istanbul ، khani_.................. ، FARID.SHOMPET ، parsa_578 ، bahram_z ، marry ، *mahya* ، Armina ، deymon1 ، AmItiSe ، benyamin ، فلانی ، خانوم گل ، stefan ، **MONA** ، raha8919 ، *elahe* ، golgandum ، بهرخ ، I r A n ، mgشبنم ، علی جوکر ، satanic.skyscraper ، lady snow white ، melodi+ ، wwwvvv ، zeinab ، _VaMPiRe_ ، 卐WaffenSS卐 ، FrOzen あHeArt ، sweety girl ، Hengame Plang ، fati sheyton ، رندی ارتون ، parmida.a ، امیر حسام20 ، GHASEM ، *2gether4ever* ، mandi ، Kamila❤ ، ستارهF.m ، المیرا باحاله ، kame ، arman jj ، مهسا6 ، عشق استقلال و سنگر بانش ، ... R.m ... ، رزمی کار ، مهدی رئیس زاده ، ***Z.E*** ، ALA ، aCrimoniouSs ، !Hollow! ، دختر آسماني ، yasamin_1994 ، Bardia137 ، KOH ، ƝeGaЯ ، nita99 ، ғдф!ทд ^ــ^ ، pinkey_bear ، ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ ، هیوا1 ، LOVE KING ، یامور ، دخمل ، Volkan ، reza u? ، saye _ h ، ♥باران عشق♥ ، Mrs f.a.t.e.m.e.h ، T A R A ، Artmis2000 ، ЩΦlբ ، ♥TARANNOM♥ ، فرشته ي كوچولو ، ღدرناღ ، mohammad wolf ، سیما**** ، ♥♥negin♥♥ ، MissLone ، elnaz-s ، !sadaf ، Aryan 1380 ، mehrasa2012 ، sorena800 ، ps3000 ، شکوفه2 ، anashid ، پيشي ي ملوس ، azary ، شیدا18 ، Nazanin501 ، Shawty Girl ، mona49 ، sasa. ، xcvbnm ، B I N A M ، ...asall... ، beatrice ، All out of love ، aidin14nj14 ، دلشکسته ، "K!nd~G!Яl" ، بهاره 1377 ، destiny ، 1378alireza ، نهال---- ، هما {جون} ، SANY ، parisa16 ، hamed_Jon ، ♥سارا ♥ ، best buy ، Reza8196 ، سورنا فاول ، **kitty** ، bi kas ، noora91 ، *mehrzad* ، Atoosa.s ، arslan001 ، arooos ، fatiiiiiii ، aazaz ، ss.mu ، آرمین *** ، FantastiC_BoY ، ωøŁƒ ، درنا عسل ، eagle2 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Elena ♥♥♥♥ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، مارال1392 ، مریم ابی ، M.A.A.7.7 ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، arbab1376 ، رهــ ـ ــا ، *nadia*horan* ، ★MoRpHeUsS★ ، #nasim# ، Hanie* ، ریما - رامی ، Mr.Unnamed ، s love m
آگهی
عجب دیونه هایی هستن!!!DodgyDodgyExclamationExclamationExclamationExclamationExclamation
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
 سپاس شده توسط M.K.N ، deymon1 ، fat.k ، fati sheyton ، emo love ، مهدی رئیس زاده ، !Hollow! ، Bardia137 ، mohammad wolf ، mehrasa2012 ، arooos ، Elena ♥♥♥♥ ، s love m
چه زشتنConfused
زندگی ریاضیات است .18
خوبی ها را جمع کنید ،:
دعواها را کم کنید ،
شادی ها را ضرب کنید ،
دردها را تقسیم کنید ،
نفرت ها را زیر رادیکال ببرید .
عشق را به توان برسانید Heart

پاسخ
 سپاس شده توسط deymon1 ، ارمين2012 ، مهدی رئیس زاده ، fati sheyton ، Bardia137 ، mohammad wolf ، mehrasa2012 ، sorena800 ، arooos ، Elena ♥♥♥♥ ، رهــ ـ ــا ، s love m
اوه عجب عاشقایی هستنBig Grin
وقتی داری گناه میکنی چپ و راست رو نگاه میکنی یکبار بالا رو نگاه کن . . .

«اللهم عجل لولیک الفرج» یعنی گناه نکنیم ...!
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، marry ، ارمين2012 ، مهدی رئیس زاده ، Bardia137 ، mohammad wolf ، mehrasa2012 ، sorena800 ، نانا☀2012 ، arooos ، رهــ ـ ــا ، s love m
چه ترسناکد مممممممممممممممممممممممممممررررررررررررررررررررررررررردددددددددددددددددددددددددد​دددددمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، ارمين2012 ، مهدی رئیس زاده ، Bardia137 ، mohammad wolf ، sorena800 ، Boom_GameOver ، arooos ، رهــ ـ ــا ، s love m
Smile 
پس معلومه که یه مرگ دیگه ای هم در راه حالا معلوم نی زنه مرد رو میکشه یا مرده
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، ارمين2012 ، مهسا6 ، مهدی رئیس زاده ، Bardia137 ، mohammad wolf ، sorena800 ، Boom_GameOver ، هما {جون} ، arooos ، رهــ ـ ــا ، s love m
خیلی با حال بود منم دوست دارم خون آشام باشم ولی نمیشهTongue:
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، marry ، ارمين2012 ، مهدی رئیس زاده ، Bardia137 ، ღدرناღ ، mohammad wolf ، sorena800 ، هما {جون} ، arooos ، رهــ ـ ــا ، s love m
اینا به چی همدیگه عاشق شدن؟؟SmileDodgy
\\\||///
||||||| معذرت امضا بلد نیستم انگشت می زنم
///||\\\
پاسخ
 سپاس شده توسط ffrr ، ارمين2012 ، fati sheyton ، mandi ، Bardia137 ، دخمل ، mohammad wolf ، arooos ، رهــ ـ ــا ، s love m
(09-02-2012، 15:02)estella نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا به چی همدیگه عاشق شدن؟؟SmileDodgy

به ریخت ضایع همدیگه چون کسی بااین دوتا ازدواج نمی کنهIdeaIdea
پاسخ
 سپاس شده توسط ارمين2012 ، mandi ، مهدی رئیس زاده ، Bardia137 ، دخمل ، mohammad wolf ، Boom_GameOver ، arooos ، رهــ ـ ــا ، مهدی رئیس زاده
حالم بد شدUndecidedUndecidedUndecided
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
پاسخ
 سپاس شده توسط s love m ، ارمين2012 ، fati sheyton ، Bardia137 ، ღدرناღ ، mohammad wolf ، Boom_GameOver ، bi kas ، arooos ، رهــ ـ ــا

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Rainbow زندگی عجیب صاحب رکورد بلندترین ناخن دنیا (تصاویر)
Lightbulb دنیای تاریک من | my dark world [ عجیب و ترسناک ]
  دو تا رفیق عاشق یک دختر میشن
  اگر من مخترع بودم ... ( زیبا ترین انشای دنیا! ) ♥ ♥ ♥
  غمگین ترین جمله دنیا!!
  نشانه های یک عاشق واقعی !
  40 مورد از کم هزینه ترین لذت های دنیا
  خفن ترین فیلم ترسناک هایی که دیدید و پیشنهاد میدید ؟؟؟؟؟
  اگه یه زمانی یه جن خیلی ترسناک دیدی چیکار میکنی. خاطراتتون اگه جن یا روح دیدید هم بگی
Book داستان ترسناک

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان