امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(31-01-2021، 13:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط میکنی
با شمشیر هوسوک نصفت میکنم ._..

مرگ بر شاه @"AVA_MADI*"
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s16.picofile.com/d/8423421276/b81c2e62-cb97-4910-939b-f4eaf1cbbc94/27_Main_Street_U_S_S_R_.mp3

(31-01-2021، 13:04)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من فک کردم تگ کنم خوشحال میشین ۰-۰ :/
عاغا اصن چی کردم الان میرم ور میدارم ://

باید ارسالتو پاک کنی Telegh_01

@"AVA_MADI*"

د هه ۰-۰ عمرااااااااا :/
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(31-01-2021، 13:04)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"☪爪尺.山丨几 几乇尺☪"
چطوری انلاین میشه؟

برو تو مولتی پلیر رو گزینه آنلاین بزن بعد یدونه روم انتخاب کن بعد رو حوین روم بزن
(31-01-2021، 13:04)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با شمشیر هوسوک نصفت میکنم ._..

مرگ بر شاه @"AVA_MADI*"

هعی خدا هعی خدا حیف که به غیر این آنجل اویل تا حالا به کسی فوش شوخی ندادم میترسم بنم کنید ۰-۰ :///

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(31-01-2021، 13:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید ارسالتو پاک کنی Telegh_01

@"AVA_MADI*"

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

@"AVA_MADI*"
(31-01-2021، 13:03)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من فک کردم تگ کنم خوشحال میشین ۰-۰ :/
عاغا اصن چی کردم الان میرم ور میدارم ://
فقط هم منو بزار بقیه رو وردار بی ادبارو

چشوم اونی چان بی تر ادبا رو الان ور میدارم ۰-۰  Big Grin

(31-01-2021، 13:07)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

@"AVA_MADI*"

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
0-0
مرگ بر ضد ولایت طاهری Telegh_01
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

+فامیلیه آوا طاهریه ._.
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 13:05)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s16.picofile.com/d/8423421276/b81c2e62-cb97-4910-939b-f4eaf1cbbc94/27_Main_Street_U_S_S_R_.mp3

آهنگارو تو imgurl.ir آپلود کن

@"AVA_MADI*"

چطوری خانم طاهری؟
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 13:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرگ بر ضد ولایت طاهری Telegh_01
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

+فامیلیه آوا طاهریه ._.

Telegh_01
آوا چقد طرفدار پیدا شد برات:/ Big Grin
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان