امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(31-01-2021، 13:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:18)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونا سلاحاشون ابتداییه کاری نمیتونن کنن
ما بی تی اس و اکسو و انیمه ها رو داریم :/

نکنه همون روحی نم چی ک آوا میگف:/
امممم فک کنم کوکوری سان بود :////
وایی جان جدتان جنگ راه نیندازید ما توان مقابله با ارواح را نداریم"/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(31-01-2021، 13:17)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 12:37)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوللللللللللل ۰-۰ 23 *-*  Big Grin
چه عژب بالاخره بودم و نسخه رو زدن ۰-۰ :/

@"ѕєнυη"
@Đęąđ.ğïřł
@"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
@ραтяιcια
@"|-ANDROID-|"
@"Mahdi 1381"
@دلارام1383
@ƁяιƖƖιαηт
@"mobina15"
@"BTS.ARMY"
@"ѕσℓιηα"
@ჩяσOσкєη ժяєαм
@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
@*Aɴѕel*
@"*Aɴѕιl*"
@"ℓα∂у тαιℓσя"
@Berserk
@"Rasha_rap"
@"Iam_RIHAM"
@sclvrFox
@"♡Араш R♡"
@"leιтo"
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"
@"وحید.a"
@"мσнα∂єѕєн"
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
@"Musalick"
@"صباnafas"
@"Baranis"
جا نمونین ۰-۰

تو دلت واقعیت میخواد؟

هوم؟؟ ۰-۰
ru1
(31-01-2021، 13:20)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:19)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم با چماق بر دهان یابه گویان بزنم 5

فک کنم آقای پابجی خور درست میگفت
سلاح شما کاااااملا ابتدایی است:/
نخیر اون هرگز (به غیر تعریف ما و بدگویی از خودش) راست نمیگه
به چماقم خط بیوفته لشکر و پدافند ها رو آماده نبرد میکنم ._.
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 13:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:20)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم آقای پابجی خور درست میگفت
سلاح شما کاااااملا ابتدایی است:/
نخیر اون هرگز (به غیر تعریف ما و بدگویی از خودش) راست نمیگه
به چماقم خط بیوفته لشکر و پدافند ها رو آماده نبرد میکنم ._.

نکنه لشکرتون همون کوکوری سانه؟:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
و من با بمب اتم همه رو میکشم و نبرد رو فیسره میدم. Bc1
من همه ی تایتانا رو میارم برای نبرد۰-۰
اینا تایتانن همون غول بزرگا ۰-۰ :
https://hw2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/1b80b2febb797fa668f1a611850de5bf20506323-720p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImEwMDkyMj​M2ZWM5OTJhNzUwYzYwODE5MzY3YzFkYjQwIiwiZXhwIjoxNjEyMTA3NTYyLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.R0mv9E0sRjBuc1KU_Te8aLp94HZ2HwcKWXNH5fAo498

راستی سر راتون به اتک ایمان بیارید ۰-۰ :/
(31-01-2021، 13:27)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و من با بمب اتم همه رو میکشم و نبرد رو فیسره میدم. Bc1

کار درستی میکنی برادر:/
فقط زمانش را بگو تا من چاره ای برای خودم بیندیشم:/
جوانم و بسی آرزو دارم
Nashenas(:
(31-01-2021، 13:22)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

کلا خیلی بد بود cry2

اهل فیک و فیکشن خوندن هستی ؟ :»

حالا بدان و آگاه باش که چرا انقدر دآغونم crying
نه مادر جان من بچه خوبی هستم :>

حالا زیاد اصرار کردی برم بخونم ru1
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(31-01-2021، 13:28)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه ی تایتانا رو میارم برای نبرد۰-۰
اینا تایتانن همون غول بزرگا ۰-۰ :
https://hw2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/1b80b2febb797fa668f1a611850de5bf20506323-720p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImEwMDkyMj​M2ZWM5OTJhNzUwYzYwODE5MzY3YzFkYjQwIiwiZXhwIjoxNjEyMTA3NTYyLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.R0mv9E0sRjBuc1KU_Te8aLp94HZ2HwcKWXNH5fAo498

آوا رحم کن
من طرفداریتو کردمااااا
نموخام بمیرم:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان