امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(31-01-2021، 13:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:27)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و من با بمب اتم همه رو میکشم و نبرد رو فیسره میدم. Bc1

کار درستی میکنی برادر:/
فقط زمانش را بگو تا من چاره ای برای خودم بیندیشم:/
جوانم و بسی آرزو دارم
چاره ای نیست.
یا دعوا را ادامه ندهید یا من بمب اتم رو پرتاب میکنم(:
 سپاس شده توسط моои
آگهی
(31-01-2021، 13:29)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:28)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همه ی تایتانا رو میارم برای نبرد۰-۰
اینا تایتانن همون غول بزرگا ۰-۰ :
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://hw2.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/1b80b2febb797fa668f1a611850de5bf20506323-720p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6ImEwMDkyMj​M2ZWM5OTJhNzUwYzYwODE5MzY3YzFkYjQwIiwiZXhwIjoxNjEyMTA3NTYyLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.R0mv9E0sRjBuc1KU_Te8aLp94HZ2HwcKWXNH5fAo498

آوا رحم کن
من طرفداریتو کردمااااا
نموخام بمیرم:/

نگران نباش تو بیخ ریش خودمی ازت محافظت مینمایم فرزندم ۰-۰ :/ Big Grin
(31-01-2021، 13:26)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیر اون هرگز (به غیر تعریف ما و بدگویی از خودش) راست نمیگه
به چماقم خط بیوفته لشکر و پدافند ها رو آماده نبرد میکنم ._.

نکنه لشکرتون همون کوکوری سانه؟:/
انیمه ها با آواس...
منم ARMYs رو میارم Telegh_20
اکسو هم با عمه آواس
اسمش رهاست ._.
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 13:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:29)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا رحم کن
من طرفداریتو کردمااااا
نموخام بمیرم:/

نگران نباش تو بیخ ریش خودمی ازت محافظت مینمایم فرزندم ۰-۰ :/  Big Grin
کمااال تشکر را دارم ماااادرم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(31-01-2021، 13:32)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش تو بیخ ریش خودمی ازت محافظت مینمایم فرزندم ۰-۰ :/  Big Grin
کمااال تشکر را دارم ماااادرم Big Grin

خواهش کاری نکردم فرزندمممم ۰-۰  Big Grin  Big Grin
 سپاس شده توسط моои
عه ؛ جدید زدین که
ناشناس
(31-01-2021، 13:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:26)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه لشکرتون همون کوکوری سانه؟:/
انیمه ها با آواس...
منم ARMYs رو میارم Telegh_20
اکسو هم با عمه آواس
اسمش رهاست ._.

هوم تایتان میارم غول میارم ۰-۰
ها وایس غولا هم نشون بدم ۰-۰ Big Grin

(31-01-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ؛ جدید زدین که

۰-۰
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
چه پیر شدم نوه دار شدم 129f
بیا اینم غول انقده خوبن *-* 0-0 :
https://aspb26.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/48727cee26520d9c133c057ac99a296028763472-240p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjdlYTQ4Mj​Y5MzBhMzBiMTgwMjViYTcwODljOGFjY2ZiIiwiZXhwIjoxNjEyMTA4MDk4LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZW​EgR1NJRyJ9.RE1BJZU84vVGyktQTzNVu5ARcWS8SUojDo7Z6vmgdJs
(31-01-2021، 13:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:22)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"

کلا خیلی بد بود cry2

اهل فیک و فیکشن خوندن هستی ؟ :»

حالا بدان و آگاه باش که چرا انقدر دآغونم crying
نه مادر جان من بچه خوبی هستم :>

حالا زیاد اصرار کردی برم بخونم ru1

داغون مباش :»
دینامیت را ببین و برو فضا :»
عا پسرم فیک و فیکشن خوبن
مامانت همین امروز یدونه 400 صفحه ای رو تو ی ساعت تموم کردم
معتاد فیک و مخصوصا فیکشنم ^^
برو برو .. عا از کجا میخونی؟
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان