امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(31-01-2021، 13:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه ؛ جدید زدین که
بله جوان 129f
آگهی
خدا لنتتون کنه ؛ نیم ساعت آف بودیما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(31-01-2021، 13:37)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بدان و آگاه باش که چرا انقدر دآغونم crying
نه مادر جان من بچه خوبی هستم :>

حالا زیاد اصرار کردی برم بخونم ru1

داغون مباش :»
دینامیت را ببین و برو فضا :»
عا پسرم فیک و فیکشن خوبن
مامانت همین امروز یدونه 400 صفحه ای رو تو ی ساعت تموم کردم
معتاد فیک و مخصوصا فیکشنم ^^
برو برو .. عا از کجا میخونی؟
چشم...
دیدم بازم میبینم :>
عا که اینطور...
مامانم؟؟ 33
عا مامانم!! مادر شما ساعی و تلاشگر و موفق و سخت کوش و... هستی!!
من هنوز وقت ندارم متاسفانه (:
وقت کردم حتما!!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(31-01-2021، 13:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:37)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داغون مباش :»
دینامیت را ببین و برو فضا :»
عا پسرم فیک و فیکشن خوبن
مامانت همین امروز یدونه 400 صفحه ای رو تو ی ساعت تموم کردم
معتاد فیک و مخصوصا فیکشنم ^^
برو برو .. عا از کجا میخونی؟
چشم...
عا که اینطور...
مامانم؟؟ 33
وقت کردم حتما!!

بی بلا ..
ببین ببین زیاد ببین :»
:/
بله بله :"
فرمودیدم از کجا میخونی ؟ :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(31-01-2021، 13:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟
(31-01-2021، 13:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوند با صالحان است جوان dit
من خودم یه ربع نبودم!!
نفرین عامون بر تو باد!! dit
بچه ها دارید یه ۶،۷ میلیارد تومن دستی بدین اخر ماه بهتون پس میدم. Telegh_01

(31-01-2021، 13:42)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟

چقدر طول میکشه تا برن ببینن درخواست دادم؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(31-01-2021، 13:43)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها دارید یه ۶،۷ میلیارد تومن دستی بدین اخر ماه بهتون پس میدم. 
خورد ندارم میشه ۱۰ میلیارد بدم؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(31-01-2021، 13:42)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 13:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم...
عا که اینطور...
مامانم؟؟ 33
وقت کردم حتما!!

بی بلا ..
ببین ببین زیاد ببین :»
:/
بله بله :"
فرمودیدم از کجا میخونی ؟ :/
^^
چشم
عا مادر مرا عفو نما من با این دضعیت گرونی و درس آلزایمر گرفتم °~°
نخوندم هنوز...از چند تا وبسایت یکی دو صفحه خوندم فقط!!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

وا ۰-۰ قدر نشناس من که تگت کردم ۰-۰ عژبا :/
این بود جای سپاس گذاری؟؟ این بود آرمان های امام؟؟
تف بهم ۰-۰ :///

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان