امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

کسی میدونه تکرار عصر جدید ساعت چنده؟ امشبم میزاره؟ fishing
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
آگهی
(31-01-2021، 15:45)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی میدونه تکرار عصر جدید ساعت چنده؟ امشبم میزاره؟ fishing

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Http://tv3.ir
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط دلارام1383
(31-01-2021، 15:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 15:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلیارد ؛

خب حاجی از میهن بلاگ هم کم درامد ندارنا ؛
فک کنم تعرفه تبلیغاتش ۱۰۰ میلیون در ماه بود ؛ ده تا هم تبلیغ بزارن میشه ۱ میلیارد در ماه ؛
حد اقل هفتاد هشتاد تا میزارن...

فک نکنم

کاربران و همراهان قدیمی و جدید میهن بلاگ، سلام از اینکه مجبور هستیم به زودی از شما خداحافظی کنیم متاسفیم.دشواری نظارت بر محتوا و نظرات سایت ، قدیمی شدن نرم افزار سایت و عدم وجود توجیه کافی برای سرمایه گزاری مجدد جهت خرید سرورهای تازه و تولید نرم افزار جدید ما را مجبور به اخذ این تصمیم کرد.
این دلیلش اینه که دیگه نوجوون ها مثل سال های 92 - 91 به وبلاگ داشتن توجه ندارن , و خب چه بهتر که بیان رو همون اپارات تمرکز کنن ع
الان قوانین کسب درامد از آپارات یکم شل شده و بهتر میشه کسب درامد کرد و ...
ناشناس
(31-01-2021، 15:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 15:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکنم

کاربران و همراهان قدیمی و جدید میهن بلاگ، سلام از اینکه مجبور هستیم به زودی از شما خداحافظی کنیم متاسفیم.دشواری نظارت بر محتوا و نظرات سایت ، قدیمی شدن نرم افزار سایت و عدم وجود توجیه کافی برای سرمایه گزاری مجدد جهت خرید سرورهای تازه و تولید نرم افزار جدید ما را مجبور به اخذ این تصمیم کرد.
این دلیلش اینه که دیگه نوجوون ها مثل سال های 92 - 91 به وبلاگ داشتن توجه ندارن , و خب چه بهتر که بیان رو همون اپارات تمرکز کنن ع
الان قوانین کسب درامد از آپارات یکم شل شده و بهتر میشه کسب درامد کرد و ...

خب چرا بلاگفا دووم آورد؟

چرا رز بلاگ منحل نشد؟

خب با وبلاگ هم میشع کسب درامد کرد
من هنوز نمیدونم چطوریه!
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
یه روم بود کلاسیک جوین شدم.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
به این میگن کشتی کج ایرانی

View this post on Instagram

A post shared by امپراطور کوزکو | زینب موسوی (@iamkuzcooo)

(31-01-2021، 12:43)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Baranis"
منظورت نگرفتم قران وکیلی|:

کددمو/=
یادم نمیاد اخهSad

ماشالا ۲۰ تا صفحه بدون من//=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
(31-01-2021، 15:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز نمیدونم چطوریه!
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

یه دکمه داریم نوشته creat room پایین صفحه

بعدش کنار هر سروری نوشته مکس پینگ سرور

چون پینگ ما ایرانیا بالاس تو اروپا بهتره روم بسازیم

یدونه دیگم هس مکس پلیر که باهاش میتونی تعداد ضرفیت پلیرای روم رو مشخص کنی
(31-01-2021، 15:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 15:49)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز نمیدونم چطوریه!
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

یه دکمه داریم نوشته creat room پایین صفحه

بعدش کنار هر سروری نوشته مکس پینگ سرور

چون پینگ ما ایرانیا بالاس تو اروپا بهتره روم بسازیم

یدونه دیگم هس مکس پلیر که باهاش میتونی تعداد ضرفیت پلیرای روم رو مشخص کنی

اوکی الان که گوشیم تو شارژه بعدا وقت شد یه دست بریم. ولی این سپره خیلی باحاله.
(31-01-2021، 12:44)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2021، 12:43)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوم شدی جای پیشرفت داره

من 4 بار اول شدم-_-

خوشبحالت
ی ستاره بهم بده گنا دارم
ی دونه ازم کم شده crying
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان