امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(01-02-2021، 12:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:12)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوش اشتهاع 
برات میتونم آب حرم بیارم فقط :/

خودت میدونی که رو تو حساب ویزه ای باز میکنم
بهت بگم از الان . قرمه سبزیت ابش ی ور نباشه بارش ی ور
ته دیگ هات هم باید سیب زمینی طلایی یکدست و یک اندازه باشن !
راجب ابگوشت هم .. میزارم ب عهده خودت . ببینم سلیقت چجوریه . ولی بت قول نمیدم که امتیاز کامل این بخش رو بتونم بدم ..

زبون چربی داری عامو :/
از استعداد هام پنهانم اگه استفاده کنم خوشت نیاد !
بندع ی کیک پز ماهرم تو زمینه غذا میتونم ی چیزی بدم بخوری تو 
خماریش بمونی :$
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(01-02-2021، 12:29)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت میدونی که رو تو حساب ویزه ای باز میکنم
بهت بگم از الان . قرمه سبزیت ابش ی ور نباشه بارش ی ور
ته دیگ هات هم باید سیب زمینی طلایی یکدست و یک اندازه باشن !
راجب ابگوشت هم .. میزارم ب عهده خودت . ببینم سلیقت چجوریه . ولی بت قول نمیدم که امتیاز کامل این بخش رو بتونم بدم ..

الان پیر شدم تازه . جوونیام نبوذی ببینی چ زبونی داشتم  ):

جددددی؟ شتت
من عاشق کیکمممم ..  مادرمم بلده کیک و اینا
ولی چالش اصلی خونه ما الان اون کیکایی هست که عین تو اینستا چاقو میزنی وسطش یه عاااالمه شکلات میزنه بیرررون..
از اوونام بلدی درست کنی؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@AVA_MADI*
خداکنه تگ شده باشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(01-02-2021، 12:44)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@AVA_MADI*
خداکنه تگ شده باشی

یعنی انقده تگ کردن من سخته؟؟۰-۰
ایناها نیگا ۰-۰
@"AVA_MADI*"
۰-۰
ها راستی بعله آجی چیکارم داشته بیدی؟؟ ۰-۰  Big Grin
(01-02-2021، 12:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:29)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جددددی؟ شتت
ولی چالش اصلی خونه ما الان اون کیکایی هست که عین تو اینستا چاقو میزنی وسطش یه عاااالمه شکلات میزنه بیرررون..
از اوونام بلدی درست کنی؟

اوممم از اونا هم بلدم  
اما شوکولاتی معمولا این شکلی درست میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
●○●○●○○○
البته این تمام شوکولات هست اصن وانیل نداره!
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(01-02-2021، 12:49)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:35)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جددددی؟ شتت
از اوونام بلدی درست کنی؟

اوممم از اونا هم بلدم  
●○●○●○○○
چقدد سسکی..
ببین من تولذم اسفنده ها.. ینی بیام تهران
یدونه از اون کیک ها ک عین اینستا با جاقو میزنه بیرون ذرست میکنی برام؟ +_+
شدیدا دنبالشم ):
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(01-02-2021، 12:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:44)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@AVA_MADI*
خداکنه تگ شده باشی

ایناها نیگا ۰-۰
@"AVA_MADI*"
۰-۰

@"AVA_MADI*"
اوا شایعه ساختی باز؟؟؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(01-02-2021، 12:58)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایناها نیگا ۰-۰
@"AVA_MADI*"
۰-۰

@"AVA_MADI*"
اوا شایعه ساختی باز؟؟؟

من اونی چان؟؟ نههههه من که بچه ی خوبیمممم ۰-۰ *وی خود را به کوچه ی علی راست میزند*
(01-02-2021، 11:18)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 11:17)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعین کلا ۷ ماه از من بزرگ تری؟
نمد من متولد فروردینم^_^♡
تو چ ماهی ؟¿♡
نگفتی بم اخه
من حتا نمیدونم تو از کدوم شهری Confused
انقد ک از همون اول دشمنم بودی..♡

(01-02-2021، 11:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته مام با این آلوچه های کوچولو موچولو (همونایی که قرمزن و اندازشون کوچیکه) حدود دو شیشه لواشک درست و ترشک درست کرده بودیم , ناموصا خیلی میزون شده بود

خدددداااااااا
لعنتتتت کنههههه
دلم خواست crying

حالا گریه نکن یکم واست میارم xD
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(01-02-2021، 12:53)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2021، 12:49)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوممم از اونا هم بلدم  
●○●○●○○○
چقدد سسکی..
ببین من تولذم اسفنده ها.. ینی بیام تهران
یدونه از اون کیک ها ک عین اینستا با جاقو میزنه بیرون ذرست میکنی برام؟ +_+
شدیدا دنبالشم  ):

به نظرم مقرون به صرفه نیست واسه ی کیک  تا تهران بیای:/
درست کردنش که کاری ندارع برام ولی شوکولاتا ریخت تو صورت و لباست مسئولش خودتی  میخوام پر بارر بزنم برات بفهمی شوکولات ینی چی :/
ولی بازم میگم خوشت نیاد چون سفارش زیاد قبول نمیکنم :|
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان