امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 12:47)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 12:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210202-131958-Google.jpg
ب امید روزی ک من عکس شما دوتا رو اینجا ببینمD:::
@ÆMÆշЇÑζ
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ

به امید روزی که عقلت بیاد سرجاش:|
من دارم میرم المان میتونم از راه دور با اخبیت بای بای کنم! 
نکن با ما15
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(02-02-2021، 12:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا حقیقت تلخه ._.ولی پسر خوبیه(:: بد جور ریدم اره؟

باور کن اگه بری تهران ببینم با پنج تا بچه برگشتی اونم بدون مادر مسئولیت قبول نمی کنم._.
بعدشم من هیچ وقت don't break my bro heart):
Now you break me (الکی مثلا:v
))))):
من غلط بکنم cry girl
هعی.. این امیر لوپز اینقد لهجه شمالیش باحاله ما هر دفعه میریم پیشش ساکت میشیم اون حرف بزنه بخدیم اصا.. خیلیی فانه این پسر

نه نترس..
ولی با این حرف به جاست فرند بودن من و ترلان خدشه وارد کردی (:

دختر ب این خوبی سووییتی هر اخر هفته واسم از هنراش بیاره .. چرا باید تغییر موضع بدم اصا ؟
هعی..
کاریه ک شده دگ ):
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(02-02-2021، 12:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 12:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا حقیقت تلخه ._.ولی پسر خوبیه(:: بد جور ریدم اره؟

باور کن اگه بری تهران ببینم با پنج تا بچه برگشتی اونم بدون مادر مسئولیت قبول نمی کنم._.
بعدشم من هیچ وقت don't break my bro heart):
Now you break me (الکی مثلا:v
))))):
من غلط بکنم cry girl
هعی.. این امیر لوپز اینقد لهجه شمالیش باحاله ما هر دفعه میریم پیشش ساکت میشیم اون حرف بزنه بخدیم اصا.. خیلیی فانه این پسر

نه نترس..
ولی با این حرف به جاست فرند بودن من و ترلان خدشه وارد کردی  (:

دختر ب این خوبی سووییتی هر اخر هفته واسم از هنراش بیاره .. چرا باید تغییر موضع بدم اصا ؟
هعی..
کاریه ک شده دگ  ):

اوکی ت برو تهران منم بعد کنکور میام:v

امیر لوپزمو برام نگه دار تو پاکت بعد میام میگیرمش:vv
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(02-02-2021، 11:15)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 11:14)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چه میدونم چی میگه .-.

حسین فرار کن. اینجا دیگه جا موندن نیست

چرا خوب چی شده؟ Blush
(02-02-2021، 12:37)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 12:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ولی i like him but he is very bitch._.
بیا صومعه سرا بابا تهران خطریه  
بری تهران بعدش اخر سال من باید از بچه های قد و نیم قد تو و ترلان نگه داری کنم
._.

ملیکا دوست دارم بزنمت فقط:|
لعنتی این حرفاع چیه درسته برا کوروش قرارع فداکاری به خرج بدم
و از کیک های جاذابم وارد معده تانکیش کنم اما جاست فرند !
این وصله ها رو به ما نچسبون ناموسا اصلا با روحیاتم سازگار نیست =/
@ÆMÆշЇÑζ

میبینی تورو خدا؟
وصله های ناجور میزنن ب ما
از اولشم رابطه سالممون رو نباید همگانی میکردیم ک مردم اینطوری برداشت کنن )):
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(02-02-2021، 11:15)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Rasha_rap

حالا تو باز میخوای بگی ممد گاو کش منم؟

من اصن نمیدونم چی شده
میرم سایتای دوست یابی خارجی میگم من پسرم بعد با دخترا دوست میشم/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(02-02-2021، 12:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 12:33)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید بتونی از خصلت های ظاهری ادمی رو دریابی
اما شناخت از نظر من زمانی رخ میده بتونی درون ی ادم نفوذ کنی و باطنش تسخیر کنی تا ببینی میتونی ایمان بیاری بهش یا نه 
همه ما زیر نقاب هامون ی زندگی دیگه ای داریم عاو بگذریم.‌..
خوش خوراک و سنگین کار پارادوکس جالبیه:/
کت داغ داری بپوش تاکید میکنم داغ باشع گاهی وقتا هوا بازیش میگیرع  نظر مثبتم رو بعدا میگم =./

همیشه تو بحثا فلسفی فک میکردم خودم اولم
ولی با تو نمیتونم بحث کنم سرش   D:
اره..داریم همه
دقیقا... یکم خوش اشتهام شکمو نیسم من ک  ):
در عوضشم ورزش زیاد میکنم +_+
نهههه.. کتم نازکه
پس چاره ای نیس بارونی چیزی میارم..
+
لوسیفر رو دیدی ؟

اهوم با من کل کل نکن کاکو  چون  خاصیت ترلانه که جای هیچ حرفی نمیزارع :/
خوش اشتها به توان شکمو معادلات ریاضیم تعادلشو خراب کردی:/
منم زیاد ورزش میکنم:^
بارونی حالا اومدیم و بارون نیومد چ کنیم .-‌.
لوسیفر رو از گوشیم پاک شده بود چند روز در به در تو هر فایلی دنبالش میگشتم پیداع نشد لامصب مجبور شدم امروز دوباره دان کنم :/ ببین چگونه من رو اوارع کردی با فیلمات!

(02-02-2021، 12:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 12:37)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگح دیره14k

دلت نمیخواد ک دل یه بچه رو بشکونی؟!8
این حناها رنگ ندارع ملیک >.<
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210202-133955-WhatsApp.jpg
سینگلی و پادشاهیی Telegh_01
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(02-02-2021، 12:51)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ÆMÆշЇÑζ

میبینی تورو خدا؟
وصله های ناجور میزنن ب ما
از اولشم رابطه سالممون رو نباید همگانی میکردیم ک مردم اینطوری برداشت کنن  )):

که هر هفته کیک برات بیارم نچایی ستون!
اره خب هر کس مهربونی من رو میبینه فک میکنه خبریه نمیدونه ما ذاتا این شکلی هستیم ملیکای کله پوووک !

(02-02-2021، 12:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210202-133955-WhatsApp.jpg
سینگلی و پادشاهیی Telegh_01

براووو
روز ولن به داداشم گفتم برام گل بخرع به عنوان اینکه خیلی شدید
تحملش کردم تو این ی سال
 عشق ها هم فرق دارع:/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان