امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

(02-02-2021، 14:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:34)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا سلامتی بده داش
عموی من رفته بود بیمارستان میگفت سرماخوردم دکتر بهش گفته بود الان سرماخوردگی نیست یا کروناست یا انفولانزا
دارم بهت روحیه میدم عزیزم Big Grin
صد در صد
مرسی تشکر فراوووون بابت روحیه دادنت:|
اسمت گلوریاس؟

اسمش آرمیتا هستش
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(02-02-2021، 14:02)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 14:00)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کی بگم علوم اجماعی بهم نمره ۱۲/۶۷ داده. کل درسا یه کنار علون اجتماعی چرندم یه طرف. وای خدا .

ریاضی :۸
منطق:۱۳
اقتصاد:۱۶
جامعه شناسی:۱۴

و اینگونه بود که ما ترم اول را به اتمام رساندیم...
البته ورزشو ۲۰ گرفتم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(02-02-2021، 11:10)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 7:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کنکور رو ثبت نامیدید؟
مهدی هر چی خواستم تگت کنم نشد:/
@Baranis
:|
من ن هنوز خواستم از تو بپرسم
تو چی؟¿♡

منم هنوزم
شاید عصری ثبت نام کنم
ولی هر چه زودتر ثبت نام کن روزای آخری سامانع شلوغ میشع ممکنه ارور بده:/

(02-02-2021، 14:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 14:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی تشکر فراوووون بابت روحیه دادنت:|
اسمت گلوریاس؟

اسمش آرمیتا هستش

اوهوم بش میاد♡

(02-02-2021، 13:23)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 13:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامتی.... مثل همیشه اینجا پلاسم<=
+
خیلی وقته برام نسیم بانو شعر نگفتم(:::
سپس نسیم شوی تو و بعد ازآن یوسف…!
که پیرهن بشوم تا مرا خبر ببری

الان خیلی مغزم نمی کشه که شعر بگم برات اما بعد جبران می کنم عشقم
قربونت*-*
فعلا دارم گوشیا رو بررسی می کنم که چی بگیرم بین a71 و a51 موندم

من همین دیشبa51گرفتم ram 8 , vitnam, 256G
Nashenas(:
 سپاس شده توسط βάરãɲ
(02-02-2021، 14:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی اینو برام بفرسته ممنون میشم ازش :

نقل قول: برا جلسه بعد تک تک علاقه های مجاز رو پیدا میکنید و از هرکدوم یه مثال میزنید تا خوب یاد بگیرید
(02-02-2021، 13:16)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی    شما چطوری نسیم بانوم*-*؟!

قربونت منم خوبم
چه خبر؟
+
تو چرا رنگ و رو پریده شدی؟
@ѕєнυη

گفتن کم فعالیتی/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
ابن بکاپ وبلاگمه

که سرویس دهنده میهن بلاگ بود

ولی الان تعطیل شده

ولی گفته میتونید تا ۶ ماه دیگه پشتیبان گیری کنید از مطالب وبلاگتون

https://uupload.ir/view/n0r_sadraansari.mihanblog.com_7750186.xml/
(02-02-2021، 13:49)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 13:31)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خب شما خاصی کلا خواسته هات خاص تر و کیوت تر
حتما برات میارم امر دیگه؟!
کلا رو داری دست خودتت نیست من واسه خودم همچین لاکچری
غذا درست نمیکنم کوروش کبیر  :/
دگ عرضی نیس..
هعی.. عیب نداره ... همون کیک کافیه ):
ای بابا.. غرغرو ک نبودی تو
شوخی میکنم , همون یدونه مینی کیک دابل چاکلت خودت ک بیاری برام کافیه کلا ):

من همیشه جزو اون دسته قانع ها بودم ^_^

جیغامو ندیدی!
بترس از من بچه  :/
شیفته قانع بودنت شدم ! 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
هعییی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
بچه ها من ی پیشنهاد دارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@❄Parᴉnaz❄ درود بر عضو جدید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان