امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 401

جزوه مجاز

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://elmialborz.ir/186/انواع-مجاز

(02-02-2021، 14:27)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون از شما اقای

☪爪尺.山丨几几乇尺☪

خواهش

خودتون رو معرفی کنید
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
آگهی
(02-02-2021، 14:25)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄ درود بر عضو جدید

دیگع اینو ممد گاو کش نکنید جااااان جدتون:/
Nashenas(:
(02-02-2021، 11:29)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
هععععی خواهر
هعععععی جانمممم؟
به من خاهر نباید بگی اجیم عصبانی میشه Tongue Big Grin

(02-02-2021، 14:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 9:34)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا سلامتی بده داش
عموی من رفته بود بیمارستان میگفت سرماخوردم دکتر بهش گفته بود الان سرماخوردگی نیست یا کروناست یا انفولانزا
دارم بهت روحیه میدم عزیزم Big Grin
صد در صد
مرسی تشکر فراوووون بابت روحیه دادنت:|
اسمت گلوریاس؟

بله اسم گلوریاست تو سوئد زندگی میکنم|:
(02-02-2021، 14:40)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 11:29)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"★ɢʟᴏʀɪᴀ★"
هععععی خواهر
هعععععی جانمممم؟
به من خاهر نباید بگی اجیم عصبانی میشه Tongue  Big Grin

(02-02-2021، 14:01)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی تشکر فراوووون بابت روحیه دادنت:|
اسمت گلوریاس؟

بله اسم گلوریاست تو سوئد زندگی میکنم|:
نمکدون:/
مگ گلوریا نداریم ت ایران؟
Nashenas(:
انواع مجاز با مثال

https://uupload.ir/files/2edz_1612266759179387215770.jpg

https://uupload.ir/files/gg07_16122668097452047919844.jpg
(02-02-2021، 14:42)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکر|:
ن نداریم شایدم من نمیدونم گلوریا با افتخار تقدیم میکند سرپرست گویندگان مهراد رئیسی مترجم علی کاس زاده
(02-02-2021، 14:33)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریناز اسم شما چیه

صدرا

خوشوقتم
(02-02-2021، 14:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 14:25)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@❄Parᴉnaz❄ درود بر عضو جدید

دیگع اینو ممد گاو کش نکنید جااااان جدتون:/

باشه
(02-02-2021، 14:40)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد گاو کش دیگه چیه

مزاحم انجمن
(02-02-2021، 14:41)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هی باید re load بکنی تا بتونی پیامای بقیه رو ببینی

چون اینجا مثل چت روم نیست
 سپاس شده توسط моои
(02-02-2021، 14:43)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 14:42)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکر|:
ن نداریم شایدم من نمیدونم گلوریا با افتخار تقدیم میکند سرپرست گویندگان مهراد رئیسی مترجم علی کاس زاده

نه فک کنم داریم:/
Nashenas(:
(02-02-2021، 14:41)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هی باید re load بکنی تا بتونی پیامای بقیه رو ببینی
هو اره یو؟

(02-02-2021، 14:44)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2021، 14:43)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکر|:

نه فک کنم داریم:/
نداریم|:
 سپاس شده توسط моои
امروز باید

تکلیف فرهنگ و هنر رو حل کنم(انجام شد)

سوالای درس ۷ پیامای آسمان رو بنویسم

ریاضی رو حل کنم (انجام شد)

آمادگی دفاعی رو حل کنم

انگلیسی رو حل کنمانجام شد

فارسی رو حل کنم انجام شد

انشا بنویسم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان